Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kismama vagyok és nehéz...

Kismama vagyok és nehéz helyzetben?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok és elég sok mindenkitől kaptunk már dolgokat. Anyósomérktól is, egy két barát.. unokatesómtól millió dolgot, de a tulajdon két testvérem és anyám se apám nem adott még eddig semmit és úgy néz ki nem is fognak mert hogy minden megvan.

Nem arról van szó hogy nekem vegyenek bármi extrát. De egy darab kis ruhát vagy apróság jól esne..

Az elején azt mondták majd később, most meg hogy már minek mert mindenki adott valamit.. hát igen szépen megvárták. Közölte anyám hogy ne vegyek én semmit mert ő akar. Na azóta is.. pedig lassan már szülni fogok.

Pár száz forintos dolog is jó, nagyon rosszul esik. Nekem igazából a gesztus hiányzik. Meg sem kérdezték hogy mire lenne szükség még.. valahogy fura érzésem van velük kapcsolatban mintha nem is érdekelné őket közben azt mondják de... De a tetteik mást mondanak.

2023. febr. 12. 13:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
2%
Nincs pénzük, olyan nehéz ezt megérteni?
2023. febr. 12. 15:00
 22/62 anonim ***** válasza:
91%
Ennél nehezebb helyzetben soha se legyél.
2023. febr. 12. 15:02
 23/62 anonim ***** válasza:
94%
#21 te miről beszélsz? Leírta, hogy megvan mindenük
2023. febr. 12. 15:03
 24/62 anonim ***** válasza:
95%
17, nálunk pl semmit nem szokás venni ajándékba a baba születése előtt, csak utána.
2023. febr. 12. 15:06
 25/62 anonim ***** válasza:
95%
Képzeld el mi senkitől nem kaptunk semmit, mégsem éreztük magunkat nehéz helyzetünek, és ajándék nélkül is felneveltük.
2023. febr. 12. 15:09
 26/62 anonim ***** válasza:
82%
Ez rejtett tarhálás akar lenni?
2023. febr. 12. 15:10
 27/62 anonim ***** válasza:
95%

Nehéz helyzetben?:D :D :D

Csak is azért, mert nem halmoznak el cuccokkal? Hát, én irigyellek, ha neked ez a nehéz helyzet.

2023. febr. 12. 15:14
 28/62 anonim ***** válasza:
91%
Basszus azt hittem, utcára kerülsz, és keresed, hol van anyaotthon a közelben. Erre az a bajod, hogy anyád nem vett egy 100 forintos rágókát a gyereknek. Van fogalmad róla, mi az a nehéz helyzet? Pl, aki a földrengés romjai között szült, az nehéz helyzetben volt. Te csak hisztis vagy.
2023. febr. 12. 15:22
 29/62 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, ne is mondd, azóta sírok ha eszembe jut, drága gyerek :(
2023. febr. 12. 15:26
 30/62 anonim ***** válasza:
3%
Komolyan, ennyi bolondot aki nem érti a kérdést, de muszájnak érzi, hogy válasszoljon :D és még ti h.lyézitek le a kérdezőt, azért elég vicces
2023. febr. 12. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!