Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek felelőtlenség 25...

Szerintetek felelőtlenség 25 évesen egyedül kimenni Ausztriába egy napra vásárolni, ha igen miért ?

Figyelt kérdés
Sokszor voltam már Ausztriában de mindig valakivel, legtöbbször Anyukámmal. Tavaly december 8-án lett volna az első olyan alkalom hogy egyedül mentem volna. Előző nap este hívott telefonon Anyukám testvére hogy ne menjek másnap Ausztriába mert ünnep van náluk. Hozzátette azt is hogy szerinte nem véletlenül választottam pont olyan napot amikor ünnep van, mert hatalmas felelőtlenség lenne nekem egyedül kimenni. Az érdekelne igazából hogy amikor Anyukámmal megyek az miért nem felelőtlenség, amikor mindig alszik mellettem szó szerint és azt hogy merre kell menni, még annyira sem tudja mint én. Baleset elkerülés szempontból úgysem tud mit tenni, már kerültem el balesetet, nem fogom elfelejteni sosem, de szerintem ő sem. Mire ő felfogta hogy mi történt, a másik autós már rég eltűnt, én meg ösztönösen reagáltam. Meg is mondta utólag hogy ő ezt nem tudta volna megcsinálni, nekiment volna. Amikor ő megy valahova egyedül 62 évesen, az ugye véletlenül sem felelőtlenség a testvére szerint, mindig ő hívja Anyukámat hogy menjen ki hozzájuk hétvégére.

2023. febr. 4. 01:35
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
89%

25 évesen külföldre készültem költözni, és azt sem kérdeztem, hanem megmondtam hogy megyek, kész, akinek tetszik, így járt.

Ha te 25 évesen ennyire nem vagy önálló, hogy megmondd, elmentem vásárolni, este érkezem, ott nagyon komoly problémák vannak - voltak a határmeghúzásnál.

2023. febr. 4. 07:31
 12/52 anonim ***** válasza:
69%
akinek NEM tetszik
2023. febr. 4. 07:33
 13/52 NTBS ***** válasza:
85%
Nem az. Menj bátran.
2023. febr. 4. 07:47
 14/52 anonim ***** válasza:
84%

"első olyan alkalom hogy egyedül mentem volna. " Nem szoktál egyedül menni bárhova is? Nincsenek barátaid?

Minden rosszindulat nélkül jó lenne elbeszélgetned szakemberrel, mert nagyon nem egészséges a kapcsolatot a családdal. Soha nem nősz fel így. Most olyan 14-15 éves szinten van.

2023. febr. 4. 07:58
 15/52 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan szépen otthon maradtál a seggeden, mert a nénéd azt kérte? Ez az a rész, ami elég gyerekes. Felnőttként az ilyet végig se kéne hallgatni, legfeljebb kedvesen belefojtani a szót, hogy Köszi nene, hogy aggódsz, de nem kell.
2023. febr. 4. 08:15
 16/52 anonim ***** válasza:
7%

OFF

Kíváncsi lennék, hogy az előttem szólók közül hánynak van huszonéves önálló gyereke...

2023. febr. 4. 08:26
 17/52 anonim ***** válasza:
61%
Anyuci kisfiacskája vagy.
2023. febr. 4. 08:35
 18/52 anonim ***** válasza:
77%

"amikor mindig alszik mellettem szó szerint"

Erről a cicista szó jut eszembe. Tuti szoktál még tejcsizni is.

Bammmmeg 25 éves vagy. Lassan 30. Felnőtt ember. Nem kisbaba, nem ovis kismanó akit kézen fogva kell kísérgetni. Fel kéne nőnöd. Mentálisan is.

2023. febr. 4. 08:49
 19/52 anonim ***** válasza:
86%

25 évesen teljesen normális, ha nem kérdezed meg a véleményüket, és szépen, de határozottan közlöd, hogy nem is releváns.

Ha felnőtt lennél, nem viselnéd ezt el tőlük szerintem. Legalábbis én 25 évesen már nagyon nehezen viseltem az ilyen tanácsokat, és nem hagytam nekik helyet. Évek óta külön éltem akkor már, majdnem két gyerekkel, szóval hozzászoktam, hogy nem dönt más helyettem, ellenkezőleg, nekem kell felelős döntéseket hozni gyakran.

2023. febr. 4. 08:54
 20/52 anonim ***** válasza:
89%

Hehe, hát én tájékoztatnám, hogy elmentem, ma nem vagyok elérhető, holnap tudunk beszélni.

Gyerek vagy te még.

2023. febr. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!