Tényleg kötelességem lenne megbocsátanom a nagynénémnek több év után, csak mert rokon?
43 De boomer vagy. Lehet akármennyivel idősebb egy családtag, nem kötelező lenyelni a baromságait.
És ha szerinted "családtagokat nem sértegetünk", akkor a kérdésben szereplő nagynéni miért sértegette a kérdezőt?
Nem. Én mondjuk kibékulnék vele, de az én vagyok. A kapcsolatot viszont nem tartanam vele.
Mondd meg az igazat, annyit megérdemel, hogy boldogabb az életed nélkule, mert egy energiavampir.
Felül kell emelkedni a dolgon.
Aki haragot és mérget termel, saját magát pusztítja.
Nem baj, ha kerülöd a találkozást, de üzenj neki anyukádon keresztül (az ő nyugvásáért!), hogy te nem haragszol, csak még nem szeretnél találkozni vele.
Gyakorolhatod a dolgot, ha súlyos beteg hozzátartozó ápolásába kapcsolódsz bele. Megfigyelheted, hogy szerinte az őt ápolók gonoszak, bezzeg aki nem törődik vele, milyen rendesek lennének hozzá. Most még nem vagy ápoló, hagynád a kakiba fulladni, de nem mindig lehet a feladat elől kihátrálni.
Ha meg az óvodás, serdülő vagy fiatal rokon helytelen életet él, ne merészelj neki szólni, hiszen szerinted nem szabad beleszólni más életébe!
"Neki nem tetszett valami, amit mondtam"
Vagyis a kérdező sértette meg őt először.
Ez egyértelmű, maga a kérdező tette egyértelművé.
"pár hete anyumon keresztül próbál nekem üzengetni, hogy szeretne békülni."
Miért üzenget, miért nem hív fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!