Miért tolják hátrébb az én szülinapom?
Sziasztok!
Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
Miért, mit vártál? Egy közel 30 éves felnőttet becézgessünk, hogy ne szomorkodj szegényke, nagyon csúnya, csúnya dolgot tettek veled, megértünk kis csillag.
Ide nem empátia kell, hanem simán megérteni, hogy körülötted forog a világ, és ideje ezt megérteni, fejben is felnőni, nem ilyen gyerekes dolgon fennakadni, hogy áthelyezték a szülinapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!