Miért tolják hátrébb az én szülinapom?
Sziasztok!
Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
A gyerekek első születésnapja általában fontos a családnak, szülőknek és nagyszülőknek is, másnak nyilván nem, de nekik igen.
Ez egy ilyen dolog. Mondjuk azt se értem, te felnőttként miért vagy ennyire ráfeszülve a szülinapokra.
Én a gyerekem első szülinapját nem tartanám amúgy összevonva másével, lehet, a többit sem, de nálunk nem is volt ebből ilyen probléma, mert nálunk az a szokás, hogy az rendezi a szülinapját, aki az ünnepelt. Ergo, ha nekem van szülinapom, én/férjem hívom meg a társaságot hozzánk, ha anyósoméknak ők és így tovább.
Az én gyerekem szülinapja pont pár nappal a sógoré után esik, de ők sosem tartanak szülinapot, nem hívnak meg senkit, nem tartanak senkit, így neki nem is volt akkor sem semmi.
"van egy nálad fontosabb személy a családban, kérdező"
Nem arról van szó, hogy fontosabb, csak az ember másképp áll egy kisbabához/gyerekhez, másképp kezeli.
Jaj, a 27-28 éves nemvagyokfelnőtt, anyuvipicibabukája vagyok...
Rég láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!