Miért tolják hátrébb az én szülinapom?
Sziasztok!
Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
Nem az a baj, hogy fontos a családod, csak felnőtt emberként ezen izélni, hogy melyik nap köszöntenek meg, fura.
Válassz te egy másik napot,.
35, azért illik a szülőket megkérdezni, akarják-e összevonni a gyerek első szülinapját máséval, mert szerintem nem.
A kérdező rakja az ő szülinapját a következő hétre, hívjon meg akkorra mindenkit és meg van oldva a dolog.
Mondjuk nemet sem illik mondani rá. A kérdezö testvérének kéne mondania leginkább, hogy hát persze, hogy együtt ünneplünk, ha már úgyis együtt mindenki. Nem a sógornönek, aki nem vér szerintem rokon.
Amúgy érdekes, hogy a melóhelyeken feszt a szülinapozás megy. Állandóan pénzt beadni valaki szülinapjára, olyankor senki nem mondja, hogy mi vagy te, kisgyerek, az csak a kicsiknek ünnep, minek neked ajándék? Mindenki boldogan tapsol meg ünnepli a 20-60 közötti kollégát, akit lehet, hogy utál amúgy.
De most minek ekézzük a sógornőt?
Szerintem szimplán azért ő intézte a meghívást, mert általában a nők intézik ezeket a dolgokat, de amúgy nyilván a kérdező testvére is tud róla. Ha pl. szerdán van a gyerek szülinapja, elég logikus, hogy azon a szombaton tartják, a legtöbben így szokták.
Őszintén, szerintem itt annyi az igazság, hogy a kérdező testvérééknek talán eszébe sem jutott, hogy akkor van a kérdező szülinapja, érthető módon nem a saját feladatuknak tartják azt megszervezni.
Szóval ez, hogy a gonosz sógornő direkt a tesó születésnapja elé rakta a bulit, hát ez valami nagyon nevetséges egy 27 éves felnőtt embertől.
Azért akkorra szervezték, mert akkor van a gyerek születésnapja, ez ilyen egyszerű. Ezen nincs mit megbeszélni senkivel.
A kérdező szervezzen magának születésnapot, ha ő is aznapra szeretné, akkor kérdezze meg a testvérét, tartanák-e együtt a gyerekével. Ha a testvére azt mondja, ők saját külön szülinapot szeretnének a gyereknek, akkor majd eldönti, jó-e neki másik napra szervezni a sajátját vagy hisztizik azon, hogy aznap akarja, bár szerintem mindenki ki fogja nevetni.
37-es köszönöm, én is ezt látom pl. munkahelyen.
ennyi erővel ők kérdezzenek meg engem hogy lehet-e velem, nem én őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!