Étteremben ünneplünk szülinapot, de ott lesz a volt legjobb barátnőm, aki miatt utálom magam. Mit tegyek?
90 éves rokonunk szülinapja ünnepléseként elég sok rokonnal megyünk étterembe. Nem vagyok beszélő viszonyban még a korombeli rokonaimmal sem, de az jobban aggaszt, hogy az egykor legjobb barátnőmnek nevezett lány ott dolgozik pincérként nyári munkában.
Sajnos eléggé tönkre tett engem lelkileg egy év alatt, még mindig nem tudtam feldolgozni. Ő meg utál engem, többször keresztbe tett nekem.
Most pedig ott leszünk mind a ketten, és csak remélni merem, hogy nem a mi asztalunkhoz jön majd oda. De ha mégis, fogalmam sincs mit tegyek, nem tudok ránézni, és nagyon beszélgetni sem tudok majd kivel.
Mit tegyek? Mivel tereljem el a figyelmemet?
Nem akarok bunkónak tűnni, de ha senkivel nem vagy beszélőviszonyban, és visszakozol az egésztől, akkor miért mész el?
Ők mindannyian úgy fognak rád nézni, hogy rontod az egészet, vagy kibírod műmosollyal, vagy nem mész.
nézd,nem könnyű a szitu,átérzem velem is volt hasonló.
próbáld meg levegőnek/ismeretlennek nézni köszönj oda az illem megköveteli és ebből nem származhat bajod.
És most a legnagyobb jóindulattal mondom, hogy kérj segítséget. Fiatal vagy, előtted az élet, tedd magad rendbe, mert egy csomó jó dolog vár rád, ha nyitott vagy.
Szülők, iskola, tinisegélyvolnal, akármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!