Miért tolják hátrébb az én szülinapom?
Sziasztok!
Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
"nem pedig kisajátítjátok és annyi ami eddig hozzám tartozott."
Ne haragudj, ezzel inkább menj pszichológushoz.
Ha tudod magadról, hogy nem vagy normális, azért ne várd el, hogy mások is így gondoskodjanak, mint te.
Jó, akkor szimplán nem érdekelte őket annyira, ez az igazság. Fontosabb nekik a gyerekük szülinapja, mint a tiéd, mert őt nyilván jobban szeretik, mint téged.
Ez a válasz.
Ja, hát essen sz*rul, jogod van hozzá, de elvárni, hogy a te születésnapod fontosabb legyen nekik, mint az övé, abszurd.
Ha meg azt érzed, a családod mem viszonozza a te tapintatosságod, hanem mindig kicsesznek veled, mert nem szeretnek, akkor ne erőltesd a kapcsolattartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!