Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
Nekem jó lett volna egybe, szívesebben vettem volna. Ha beszéltünk volna róla az nekem jobban esett volna.
2023. jan. 29. 01:43
12/77 A kérdező kommentje:
10-es igazad van. Írtam fentebb, hogy gyerekes vagyok még sok mindenben és most ezt Ti is megerősítettétek. Nem kamu a kérdés. Vannak önzőbb emberek mint én is akik “féltik” a helyüket egy új jövevény esetében. Próbálom értelmezni, hogy miért érzek így és akkor tudok változtatni rajta.
2023. jan. 29. 01:46
13/77 anonim válasza:
De legalább elgondolkodsz azon, hogy nincs igazad. Ez becsülendő. :)
2023. jan. 29. 01:48
14/77 anonim válasza:
Biztos nem direkt csinálta így. Szerintem eszébe sem jutott, hogy neked is szülinapod van akkor. Én a sógornőm szülinapját a mai napig nem tudom pontosan, mikor van, pedig már több, mint 10 éve házasok tesómmal. Nem is érdekel amúgy. Nyilván ő is így van a te szülinapoddal.
Amúgy nem értem minek kell akkora banzájt csinálni a gyerekek első születésnapjából. Az csak a szülőnek jó, a gyerek úgysem fog fel belőle semmit.
2023. jan. 29. 01:54
15/77 A kérdező kommentje:
Én belátom, azért írtam ki mert olyan ambivalens az egész. Gondoltam, hogy Ti majd másképp látjátok és egybehangzóan az a válasz, hogy ez nem oké.
Köszönöm mindenkinek a normális választ!
2023. jan. 29. 01:55
16/77 anonim válasza:
Nekem a 30-ik lesz hamarosan, a kutya nem fog vele foglalkozni, mégsem állok neki emiatt balhézni. Egy gyereknek még más, de felnőtt fejjel azért csak képes az ember megérteni hogy nem körülötte forog a világ, vagy legalábbis a rokonság.
2023. jan. 29. 02:06
17/77 A kérdező kommentje:
Nem balhéztam senkivel. Neked nem esik egy cseppet sem rosszul, hogy a kutyát se érdekli? Nálunk a kerek évfordulók nagy meglepi bulik szoktak lenni.
2023. jan. 29. 02:10
18/77 anonim válasza:
Nem, ugyanolyan nap mint az összes többi.
2023. jan. 29. 02:33
19/77 A kérdező kommentje:
Akkor ez így szerencsés!
2023. jan. 29. 03:22
20/77 anonim válasza:
Nem vagy "önző" vagy "irigy", ezek csak a sablon válaszok itt, amiket az ír be, akinek nincs saját gondolata. Egy egyévesnél tényleg még a szülőkről szól az egész ünnep, még ha 4-5 éves lenne, akkor azt mondanám, illene átengedni neki, de így mindegy. Amire akkora lesz a gyerek, addigra ez úgyis kialakul. Ha tényleg évek óta szülinapi ünnepséget rendezel, akkor illett volna megbeszélniük veled. (Ha amúgy nem ünnepelnéd meg, akkor más lenne a helyzet, nekem is van egy napra eső ünnepem gyerekkel, csak én nem ünneplem amúgy se.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!