Miért tolják hátrébb az én szülinapom?
Sziasztok!
Tesóméknàl most lesz a gyerek első szülinapja, az én szülinapommal 1 héten született… pár nap különbséggel, hónapok múlva lesz amúgy a szülinapom, de már most mondta a felesége hogy a szülinaphoz legközelebbi szombaton tartják a gyerek szülinapját és meghívnak. Direkt csinálta így, hogy az enyém elé tegye.
A családban sok évig (27) az én szülinapomat ünnepeltük akkor. Bejelentették és nem megbeszélték velem. Úgy érzem nincsenek tekintettel rám pedig én voltam ennek a családnak a tagja előbb. Nagyon rosszul esik.
Kérdező, képzeld el, hogy nálunk is megtartjuk minden felnőtt születésnapját, nem csak a gyerekekét, de nálunk sincs erről előzetes egyeztetés így, ahogy te gondolod.
Ne haragudj, de a te születésnapod csak neked ennyire fontos, a testvérednek êrthetően nem, ezért szerintem bennük szimplán fel sem merült, hogy né, mindig a Józsi szülinapja van azon a szombaton megtartva.
Majd ha lesz gyereked, megérted, miért kezelik másképp a gyerekek szülinapjait. Mondjuk én addig is értettem, míg nem volt gyerekem, de ugye nem vagyunk egyformák.
Ennyire tényleg ne legyél már irigy egy kisbabára.
Te hülye vagy, kérdező?
Akkor szóljál a családodnak, hogy neked is aznap lesz a szülinaopod, vársz mindenkit szeretettel, aztán majd eldöntik, kiére mennek.
Fogd már fel, hogy egy egészséges lelkű felnőtt embert egyszerűen nem érdekel annyira sem a saját, pláne nem más születésnapja annyira, hogy azok rugózzon, úristen, miért pont aznap tartják a rokon gyerek születésnapját.
Még a saját családodat sem érdekli ennyire, ezért nem is jutott eszükbe "egyeztetni" veled, mert eszükve sem jutott, hogy ezt ilyen drámának éled meg, mert normális ember nem is élné meg annak.
A csok meg hasonlók végképp nem értem, hogy jön ehhez a témához. Ne vágyjál gyerekre, nem is kell, te magad is elég gyerek vagy még, de nehogy már más ne ünnepelhesse meg a gyereke első szülinapját, mert az téged zavar.
Nem értem, ha felhívnak, hogy ők azon a napon akarják tartani, te mit tervezel, akkor mit mondasz? A lényeg ugyanaz, nem a tiéd lesz aznap ünnepelve, vagy nem csak a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!