Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rendben van az, hogy barátom...

Rendben van az, hogy barátom szülei, akik már rég elváltak, nagyon jóban vannak egymással?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fura. Mindkettőnek van új párja, sőt, új házassága.

És néha találkoznak 4esben. Sokat beszélnek egymással telefonon is.

Nem tudom, én úgy gondolom hogy nem szeretnék találkozgatni a volt férjemmel, nemhogy még a párjával is.

De lehet én gondolom rosszul.

2022. ápr. 17. 06:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
15%
Ha elmebetegek a szülők akkor előfordulhat.Mai világban elég sok minden undorító dolog van.Nem rögtön gondoltam erre,de vannak olyanok,akiknek az érdekei között ez is felröppen.
2022. ápr. 17. 13:16
 42/49 anonim ***** válasza:
66%
Az én szüleim csendben mentek szét,nem maradtak barátok sőt az új feleséggel se barátkozott az anyám,de nem is bántotta,őszinte volt vele..
2022. ápr. 17. 13:18
 43/49 anonim ***** válasza:
87%

Volt feleségemmel jóban maradtunk.

Egyikünk sem számíthat a szüleire úgyhogy nehéz időkben csak egymásra számíthatunk.

Előtte voltunk kollégák és 10+ évig sima barátok.

Lassan már több mint 20 éve ismerjük egymást.

3-4 éve járok a legjobb barátnőjével és szoktak közös programjaink lenni úgyhogy ott nincs probléma.

Szerintem kommunikációval sok minden megoldható.

Feleségem vőlegénye nem annyira örül a helyzetnek de megtaláltuk a közös nevezőt.

Barátok nem leszünk de segítünk egymásnak ha indokolt.

2022. ápr. 17. 14:28
 44/49 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy a többiek írják, ennek így kellene működnie.

Nekem egyik barátom szülei válás után évtizedekig még szájra puszival köszöntek egymásnak. Akkor is, ha volt épp valakijük. Na ez már viszont nagyon furcsa és akkor finoman fogalmaztam. Amúgy azóta se jöttek újra össze, nemtom jelenleg hogyan köszönnek egymásnak.

2022. ápr. 17. 21:07
 45/49 anonim ***** válasza:
9%
Legalábbis nem számoltak be Neked hogy összejöttek-e..
2022. ápr. 17. 21:11
 46/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha mi elválnánk a férjemmel, valószínűleg ugyanez lenne. Vele nehéz együtt élni (velem is), de a közös program az más, ott nem jönnek ki azok a problémák.
2022. ápr. 18. 12:30
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim is ilyenek. A válás is közös megegyezés volt, anyukámnak nincs párja, de apukám párjával nagyon jól kijönnek.
2022. ápr. 24. 20:08
 48/49 anonim ***** válasza:
69%
Az en apukam jelenlegi felesege csapta le apukamat anyukam kezerol..de nem kellett ot se droton rangatni..
2022. ápr. 24. 20:41
 49/49 anonim ***** válasza:
86%
Nem gondolod rosszul, csak primitíven.
2022. máj. 1. 09:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!