Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rendben van az, hogy barátom...

Rendben van az, hogy barátom szülei, akik már rég elváltak, nagyon jóban vannak egymással?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fura. Mindkettőnek van új párja, sőt, új házassága.

És néha találkoznak 4esben. Sokat beszélnek egymással telefonon is.

Nem tudom, én úgy gondolom hogy nem szeretnék találkozgatni a volt férjemmel, nemhogy még a párjával is.

De lehet én gondolom rosszul.

2022. ápr. 17. 06:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
93%
3 ilyen házaspárt ismerek, akik kulturáltan váltak el.
2022. ápr. 17. 07:52
 12/49 anonim ***** válasza:
97%
Én is jóban vagyok a volt feleségemmel. Ez így normális.
2022. ápr. 17. 07:57
 13/49 anonim ***** válasza:
96%

9-es nagyon szép példát hozott. Tényleg pont ilyen.

Miért kéne, hogy zavarjon, hogy az exednek párja van? Ha szétmentetek, annak oka volt. Ha pedig még bármit jelent neked, akkor pont hogy örülsz, hogy megtalálta a helyét.

Az én szüleim is jóban maradtak válás után, sőt, messze jobb lett a kapcsolatuk, mint az idő alatt, míg együtt voltak anno, mikor én még gyerek voltam. Ők is összejárnak időnként. Szerintem is ez az ideális.

De még ha kifejezetten közeli viszonyban nem is marad a két fél, az, hogy fújjanak egymásra, az rettentően röhejes.

2022. ápr. 17. 08:17
 14/49 anonim ***** válasza:
97%

"Ha szerettem valakit, rossz lenne nekem látni őt, főleg az új párját"

De neked is lenne új párod, és akkor már öt szeretnéd .

2022. ápr. 17. 08:35
 15/49 anonim ***** válasza:
90%

Barcsak minden volt par/hazastars ilyen kapcsolatban allna egymassal.

Szomoru, hogy olyan vilagban elunk, ahol az emberek termeszetesnek veszik a gyulolkodest, es ledobbennek/ertetetlenkednek, ha az ellenkezojet latjak...

Amugy az esetek tobbsegeben akkor szoktak a valas mellett donteni, ha mar elmult a szerelem. Onnantol kezdve a ket szabad embernek jogaban all azzal lennie, akivel szeretne.

Sajnos sokan inkabb orulnek, ha a masik maganyosan eli le elete hatralevo reszet.

Ez egy tipikus magyar ismerv: irigyseg, a feltekenyseg es a rosszindulat mellett.

2022. ápr. 17. 08:38
 16/49 anonim ***** válasza:
97%

Anno ismerkedtem egy fiúval.

Ott, a fiú és vérszerinti anyukája + a párja + a közös gyermekük laktak együtt egy házban, a vérszerinti apukája + a párja + az ő közös gyermekük pedig éppen a szomszédban.

Állandóan egymáshoz jártak át, négyesben iszogattak, bográcsoztak, mikor hazavitt bemutatni, akkor is mind a négyen ott voltak.

Akkor 16 éves fejjel furcsának találtam, hogy ex házasok és még szomszédok is... Aztán azóta megházasodtam, és szerintem én és a férjem ha válnánk nem tudnánk barátok maradni (hozzáteszem még nincs gyerek!)

De mindenki úgy él ahogy neki jó😊

2022. ápr. 17. 08:50
 17/49 anonim ***** válasza:
90%

Szélsőségesen ítéled meg az emberi viszonyokat.

" Ha szerettem valakit, rossz lenne nekem látni őt, főleg az új párját", ez azt jelenti, hogy nem szeretted soha igazán, hiszen csak magadat szeretted azzal, hogy birtokolhattad, de őneki nem akarod, hogy jó legyen.

2022. ápr. 17. 08:50
 18/49 anonim ***** válasza:
87%
Borzalom, hogy azért mert nem működött köztük a kapcsolat emberileg szeretik egymást. Hát milyen szar lehet a barátodnak, hogy normálisan nőtt fel, úgyis, hogy elváltak a szülei és nem fűtötték őt egymás ellen. Te sem gondolhatod ezt komolyan…
2022. ápr. 17. 09:00
 19/49 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem akkor jó ez ha mint barátság ÖSZINTE

Tisztelni tudja mindenki a másik életét!

Csak akkor kell főleg erre törekedni ha gyerek van a dologban

Nem mondom hogy barátnöm az ex férjem felesége de ha kell kúltúráltan elbeszélgetünk a ex férjemmel is!De nem járunk négyesben szórakozni.

Én nem ragaszkodom hozzá hogy a kelleténél többször lássuk egymást.Szórakozni jól érezni magam azért nem az ex férjemmel és a feleségével akarok!

2022. ápr. 17. 09:14
 20/49 anonim ***** válasza:
90%
Ez lenne a normális, igen.
2022. ápr. 17. 09:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!