Amúgy nem is értem neked nem tök mindegy? Ennyire unatkozol H megért neked ott egy kérdést?
Igen, képzeld ez lenne a normális vagy hasonló
2022. ápr. 17. 12:03
33/49 anonim válasza:
Nálunk működik és örülök neki. A szüleim elváltak, legnyugodtak és tisztes távolból még időnként beszélgetnek is. Miért ne tennék, 2 közös gyerekük van, közös unokáik, az ő életükről is van szó. Ünnepekkor pedig együtt ülnek az asztalnál négyen és nevetnek, heccelik egymást, aztán mindenki hazamegy és adtak egy szép napot az unokáknak, jó leckét együttműködésről és megbocsátásról. A gyerekeim tudják, hogy elváltak a papáék, mást szeretnek, de képesek értük bármire és igen, közösen labdáznak vagy a jövőbeni terveikről mesélnek. Van közük egymáshoz, de már nem kell az együttélés nyűgjein vitatkozni, nyerő felállás.
2022. ápr. 17. 12:16
34/49 anonim válasza:
Ez lenne a normális, csak sajnos nem mindenki ilyen intelligens. Mindenkinek jobb így, ha béke van, ha emberként tudnak egymásra tekinteni. Sajnos abból van több manapság amikor a kapcsolat vége után egy pohár vízben meg tudnák folytani a másikat, a gyermeket használják fegyvernek. Szerintem meg ez nem normális.
2022. ápr. 17. 12:17
35/49 anonim válasza:
#30: Köszi. :) De láthatóan akadnak, akik szerint a bosszú a helyes út. Valószínűleg boldogtalanok is szegény nyomikáim.
2022. ápr. 17. 12:33
36/49 anonim válasza:
Semmi köze az intelligenciához, hogy valaki “kulturáltan” válik vagy sem. Ott ahol már válás van, ott olyan elfojtott dolgok lehetnek, olyan sebek, amiket nem lehet sehogy sem helyrehozni. Ez tényleg egy végső döntés! Legszívesebben megölnétek egymást, de a gyerekek miatt nem lehet! Csak és kizárólag a gyerekek miatt lehettek “””jóban”””, valójában ki nem álljátok egymást.
Van aki jó színész, s van aki nem (bírja magában tartani)….
El nem tudom képzelni, hogy valaki őszintén örül a volt házastársának. Ott eleve nem gondolhatták komolyan a dolgot vagy valami lazább volt. Nem tudom.
2022. ápr. 17. 12:40
37/49 anonim válasza:
#36 igenis van köze az intelligenciához. 20 évet éltem a volt feleségemmel. 3 éve váltunk. Ő talált mást mégis még mindig úgy tesz, mintha én lennék az aki mást talált. Én elengedtem próbáltam a gyerekek dolgait kulturáltan megbeszélni vele, de nem lehet. Ahogy írtad mindig a régi sérelmek kerülnek elő. Egyszerűen képtelen túllépni pedig ő hozta meg azt a döntést, hogy mással él. Én ezt nehezen, de elfogadtam. Részéről megy a sárdobálás. Szóval egy szónak is száz a vége. Kell intelligencia ahoz, hogy normális viszonyban maradjunk a volt társunkkal.
2022. ápr. 17. 12:48
38/49 anonim válasza:
Nem árt, ha olyannal kezdesz kapcsolatot, akit emberként is szeretsz, tisztelsz, és nem csak a szex köt össze.
2022. ápr. 17. 13:07
39/49 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális.Az egy dolog hogy normálisan kijönnek és veszekedés nélkül megbeszélik a gyerek dolgait,na de hogy puszipajtások még utána is,ráadasul a két ex,mintha szeretők lennének..
Bocs de ezek nem csoportban ...csinálják?Igazán más, a betegesen jóviszony mögötti oknál nem jut eszembe..Maximum vagyoni érdek. De ez semmiképpen se normális.
2022. ápr. 17. 13:11
40/49 anonim válasza:
Te beteg vagy utolsó. Neked eddig terjednek az emberi kapcsolatok: jóban vagy valakivel, az egyenlő azzal hogy dugod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!