Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg
könnyelmū az ilyen ember?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.
A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)
Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?
Ahogyan 35-40 közötti nők többsége is egészséges gyereket szül...sok múlik az életmódon is. Az a nőcske, aki pl. 16 éves korától 22 éves koráig rendszeresen piálgat illetve dohányzik,stb. hiába fiatal, hamarabb lesz beteg gyereke, mégha a gyerekvállalás előtt 3 évvel abba is hagyja, mint annak a 36-nak, aki egész életében egészséges volt. Ok, valóban növekszik egyes rendellenességekre a kockázat, de nem tömeges, sőt elenyésző. 40 felett már nyílván átgondolja az ember, amúgy azok, akik 40 éves korukig nem szültek, ritkán fognak már akkor vállalni. Ja és azért, mert a férfiak halálukig képesek spermát termelni, attól még ugyan úgy növekszik a hibás hímivarsejtek száma, hiába termelődik mindig új...nőknél ugye a petesejtek már születéstől megvannak. Szóval itt be is lehet fejezni a hímsovi köpködést. Mellesleg nem mindenki olyan szerencsés, hogy már 25-30 éves korára adott legyen minden egy gyerekhez, főleg rendes férfi...
2022. márc. 20. 21:51
52/57 anonim válasza:
Ja és az alkoholizáló dohányzó hímeknek is károsodnak a sejtjei...szóval nem, nem sérthetetlen a spermátok...ugyan úgy képesek vagytok beteg gyereket nemzeni, főleg 40 felett...ja és nem mentem bele, de vannak olyan genetikai betegségek, amik miatt oedig soha nem lesz egészséges gyerek, hiába fiatalon szülnek...
2022. márc. 20. 21:54
53/57 anonim válasza:
Na írogatnak a kapuzárasi pánikos nők. Inkább szánalmas, mikor valaki 40+ 50+ évesen megpróbál 18-nak kinézni és úgy is viselkedik, vihog össze-vissza, mint egy hülye.
Szerintem az a normális, mikor valaki korához illően öltözik és viselkedik.
2022. márc. 20. 22:03
54/57 anonim válasza:
Mert, ha valaki betölti a 30-at akkor már járjon otthonkában, vagy mi gyökerek? A csinos öltözett nem egyenlő a rózsaszín haj, tini p.csa szinttel. Amúgy 24 évesen még messze a kapuzárási pánik. 😅😅
2022. márc. 20. 22:10
55/57 Katona Dius válasza:
Én Magyarországon elég,30eves férjezett nő vagyok. És még mindig úgy öltözők ahogy nekem tetszik, sőt a férjemnek ez kimondottan tetszik,hogy nem "öregesedtem " csak mert meghazasodtam. És amikor valaki megtudja,hogy 30vagyol plusz férjes nő,hát keresztül a szemüket és látom rajtuk,hogy nem tetszik nekik. De letojom. Nekem tetszik, a férjemnek tetszik,más véleménye még sok éve nem érdekel. És nem kell felreerteni,nem úgy öltözök mint valami prosti. Egyszerűen csak maradok a stilusomnal.
2022. ápr. 12. 09:13
56/57 anonim válasza:
Utolsó: jól teszed.
2022. ápr. 12. 09:17
57/57 anonim válasza:
55-ös: neked van igazad, az a lényeg, hogy te érezd jól magad azokban a ruhákban, amiket hordasz.
Én 65 évesen még simán hordok farmert meg szükebb pólókat, az alakom megengedi (36-os konfekciót hordok) és így nem érzem magam elhanyagoltnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!