Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?
Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.
A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)
Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?
Szerintem is csak irigyek, mert a lany 36 evesen valoszinuleg mar tobbet elert, mint ok egyuttveve.
Nem tudnak masba belekotni, csak az eletstilusqba, meg az oltozkodesebe...
Eleg gaz hozzaallas.
Valószínűleg irigylik, de az is benne lehet, hogy 36 évesen már nem lesz fiatalabb, még nincs gyerek, nincs család, idősebb korára egyedül marad.
Ezt nem én gondolom, mert nálam szabadabb gondolkodasu ember kevés van, akiket ismerek...
De szerintem ez is lehet mögötte.
"Igen, az egyik ilyen, hogy harminc felett õk már nem hordtak színes ruhákat, pláne nem feleségként"
Nekem a falusi munkatársaim ilyenek. Anyám munkahelye is tele van ilyenekkel. Ha rózsaszín felsőt vesz fel, szinte a nézésükkel meg tudnák ölni. Volt, hogy összefilcezték az egyik sárga kabátját.
Irigy férgek. A kutya nem néz már rájuk, fogadok a férjeiknek se kellenek, azért ilyenek.
Ilyenek az öreg családtagok, érteni már nem értik a világot hát inkább negatívodnak, s ezt sem rosszból teszik hanem mert amikor ők voltak fiatalok akkor a gyermekéhez hasonlókat embereket idiótának, selejtesnek, szerencsétlennek tartották, ez van berögzülve az öreg fejükbe és kész, minden, minden korban van egy alap hozzáállás, stílus, tököm tudja még mi és ha annak nem felelsz meg akkor juj, ki leszel rekeszbe a sok hülye birkaközül.
Az ember az öregkorára nem bölcsebb lesz sok esetben hanem tompább, butább, korlátoltabb, gátlástalanabb mert fél a pénzhiánytól, fájdalomtól, magánytól és pont azzal, ahogyan viselkedik megteremti azt a légkört amitől fél.
A szüleid nem épp okos, bölcs emberek a múltjukból táplálkozva gondolkoznak s van értékrendjük és a jelenkorban alkalmazzák ami érvényét vesztette.
Szerintem ha a 36 éves HR német hozzád tartozod jól érzi magát a bőrében akkor hagyni kéne békén főleg abban az esetben ha nem kért segítséget és még nagy kamaszként működik, majd felnő. És akkor mi lesz?
- felnőtt lesz azon kívül semmi más.
Hagyni kell békén a faS7ba minden 18+ embert, akkor kell életvezetési tanácsokat adni ÉS ELFOGADNI..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!