Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?
Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.
A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)
Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?
Igen, az könnyen lehet. Amúgyis, miért is kéne komolyan venni az életet? Az élet egy játék, amit csak játszani kell, én is csak egy játékos vagyok, de nem érdekelnek a társadalmi elvárások, azt teszek, amit akarok, persze jó értelemben, ez az én életem, amihez maximum csak anyumnak van némi köze, de ő sem szól bele. Miért ne érezhetném magam 16-18 évesnek? Miért ne szarhatnám le azt, hogy mások mit gondolnak rólam? Köteles vagyok felnőni? Nem! És egyébként is, egyedül élek és egyedül tartok fenn egy albérletet, 18 éves barátnőm van, mondhatni jó életem van. 😁
tulajdonképpen mi az, hogy 16-18-nak érzed magad?
én nem tudom hogy kéne éreznem magam bárhány évesnek. az ember szerintem saját magát nem akárhány évesnek érzi, hanem csak saját magának, amilyen
"40 felett már kockázatos meg már öreg hozzá.
Igen egy pasinál rendben van, mert bármikor tud gyereket csinálni. "
Akkor felvilágosítalak, hogy az apa életkora is kockázatot jelent, mellesleg nem csak megcsinálni kell, hanem fel is kell ám nevelni azt a gyereket, és a férfiak korábban halnak és dőlnek ki.
47!
Dehogy, bármikor csinálhat gyereket kockázatmentesen.
Igen, fel kell nevelni, de ez a nőre is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!