Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell lenézni valakit,...

Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.

A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)

Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?

2022. márc. 20. 10:48
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
93%
A 14-nek szólt a kommentem, nem a BMX-nek, mert abban én semmi problémát nem látok. 33-as vagyok. A "bezzeg egy férfinél baj, ha fiatalabbnak érzi magát-ra" meg úgy értem, hogy pont, hogy ha egy férfi érzi úgy sokkal elfogadóbbak a való életben.
2022. márc. 20. 15:38
 42/57 anonim ***** válasza:
80%
Lehet a csaj is 16-nak érzi magát agyban. Az sem derült ki, hogy öltözködik.
2022. márc. 20. 15:43
 43/57 anonim ***** válasza:
42%

Veled nagyobb a probléma.

2022. márc. 20. 16:05
 44/57 anonim ***** válasza:
28%

Igen, az könnyen lehet. Amúgyis, miért is kéne komolyan venni az életet? Az élet egy játék, amit csak játszani kell, én is csak egy játékos vagyok, de nem érdekelnek a társadalmi elvárások, azt teszek, amit akarok, persze jó értelemben, ez az én életem, amihez maximum csak anyumnak van némi köze, de ő sem szól bele. Miért ne érezhetném magam 16-18 évesnek? Miért ne szarhatnám le azt, hogy mások mit gondolnak rólam? Köteles vagyok felnőni? Nem! És egyébként is, egyedül élek és egyedül tartok fenn egy albérletet, 18 éves barátnőm van, mondhatni jó életem van. 😁

2022. márc. 20. 16:12
 45/57 anonim ***** válasza:
70%

tulajdonképpen mi az, hogy 16-18-nak érzed magad?

én nem tudom hogy kéne éreznem magam bárhány évesnek. az ember szerintem saját magát nem akárhány évesnek érzi, hanem csak saját magának, amilyen

2022. márc. 20. 16:53
 46/57 anonim ***** válasza:
Normál esetben simán nem kell foglalkozni más emberrel, ha nem kér rá.
2022. márc. 20. 17:07
 47/57 anonim ***** válasza:
95%

"40 felett már kockázatos meg már öreg hozzá.

Igen egy pasinál rendben van, mert bármikor tud gyereket csinálni. "

Akkor felvilágosítalak, hogy az apa életkora is kockázatot jelent, mellesleg nem csak megcsinálni kell, hanem fel is kell ám nevelni azt a gyereket, és a férfiak korábban halnak és dőlnek ki.

2022. márc. 20. 21:08
 48/57 anonim ***** válasza:
32%

47!

Dehogy, bármikor csinálhat gyereket kockázatmentesen.

Igen, fel kell nevelni, de ez a nőre is vonatkozik.

2022. márc. 20. 21:14
 49/57 anonim ***** válasza:
78%
48. Ez nem igaz. A korral a férfiaknak is csökken az egészséges gyerek nemzésének az esélye. Nagyon buta vagy ha azt hiszed hogy a ferfiak testén nem fog az idő. Persze mindig a nők vannak kikiáltva a hibásnak, pedig a sperma minősége sem elhanyagolható.
2022. márc. 20. 21:29
 50/57 anonim ***** válasza:
19%
Csökken, de mégis egészséges gyerekeket nemzenek.
2022. márc. 20. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!