Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell lenézni valakit,...

Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.

A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)

Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?

2022. márc. 20. 10:48
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
86%
A családod megszólja őt, de azért hatalmas szívességet elfogadnak tőle. Nem az ő feladata volna a lakhatásodat megoldani, hanem a szüleidé, de amikor szívességből átengedi neked a lakását megspórolva ezzel milliókat a szüleidnek, akkor kussban vannak, amúgy meg kibeszélik és kígyót, békát mondanak rá. Undorítóak a szüleid.
2022. márc. 20. 12:41
 22/57 anonim ***** válasza:
90%
Jaja, mert a 30 évesek olyan öregek, hogy már bottal járnak.😅😅 Én amúgy irigylem a rokonodat. Sajnos a 20-as éveimet elcs.sztem a tanulással. Ok, dolgoztam mellette, de nyílván annyit, ami éppen elég volt arra, amire kellett és nem szakmában. Most 30 évesen leszek pályakezdő. (3 eü végzettségem lesz, nem 1). Párom sajnos nincs és nem részletezem, de feladtam. Van egy olyan érzésem, hogy az én életemből a férj és a család kimarad. Szóval ezért saját ingatlanra nem gyűjtögetek. Amúgy tanyát vettem volna vagy faluhelyen házat, mert szeretek a természet közelében lenni. De így nem fogok. Viszont utazgatni, túrázni szeretnék sokat, eddig sajnos nem volt rá módom, alig voltam valahol. Szóval ha lesz rendes munkám, akkor én is utazással fogom tölteni a szabadidőmet és szép ruhákat ugyan úgy fogok hordani. Amúgy sokkal jobban érzem most magam a bőrömben és szebbnek is, mint pl. 5 évvel ezelőtt. Mellesleg nem vagyok öregebb, mint 5 éve kinézetre, szóval szeretem ezt a 30 évesen már öregek a nők dumát. A gyerekvállaláshoz sem késő amúgy, nyílván jobb 20-as években, de ezt ma már nem mindenki tudja kivitelezni, aki akarja sem, több okból is. Szóval azt kárognak az emberek, amit akarnak. Nem mindenkinek megy az élete a nagy forgatókönyv szerint és sokszor nem azért, mert egy önző, link alak. Szerintem mindenki élje úgy az életét, ahogyan szeretné, de ha nem is alakul úgy, akkor is hozza ki belőle a maximumot, keressen egy alternatívát, ami boldoggá teszi.
2022. márc. 20. 12:53
 23/57 anonymousreview60 ***** válasza:
80%

Kérdező, ennek a viselkedésnek 3 oka lehet:

1. Irígység, hogy nekik nincs ekkora szabadságuk stb. Szinte mindig ez.

2. Ütközés a vallási stb. bevésett erkölccsel. Főleg, ha a bíráló vallásos.

3. Félelem, hogy az ő életmódja az övéket veszélyezteti. Ez nagyon ritka.

2022. márc. 20. 12:53
 24/57 anonim ***** válasza:
93%
Lassan 40 leszek,hordok színes ruhákat,nagy,mutatos fülbevalókat.A városi ismerőseim is megszólnak,nem csak a falusiak.A legtöbb megkeseredett dög,ennyi örömük van.Nem szetetek utazni,de semmi baj nincs vele.Ők is utaznának,meg felvennék a szép ruhát,de nem merik,vagy nincs rá lehetőségük.
2022. márc. 20. 13:00
 25/57 anonim ***** válasza:
81%

"Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él?"

Lenézik? Hova le, a béka feneke alatt van a családod, ha jól szituált, tanult, kiegyensúlyozott, szeretetteljes emberek lennének akkor nem más ok nélküli kritizálása lenne a programjuk. Ráadásul beleharapni a kézbe ami enni ad (lakhatás), ezt az igazi aljadékok teszik.

Köszörüljék csak a nyelvüket, ennyi jutott nekik. Az ilyenek mind rohadnak belülről én azt figyeltem meg. Érdemes a környezetükben becsukni a füleket, ne piszkolja be a mocskolódásuk a még tiszta jellemet, elmét.

2022. márc. 20. 13:23
 26/57 anonim ***** válasza:
86%
bakker 50 évesen is laza, sportos, fiatalos cuccokban járok. nem is néznek ennyinek, de nem szólnak meg érte. vannak emberek, akik szeretnek azzal foglalkozni, hogy hány évesek és akkor mi illik és mi nem. engem sosem érdekelt a korom igazán. ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor jó. ez a legjobb az életben
2022. márc. 20. 13:26
 27/57 anonim ***** válasza:
66%
Engem is le szoktak szólni azért, mert nincs autóm és BMX-el járok mindenhová, 30 éves vagyok korban, de lélekben még mindig 16-18 éves. 😎
2022. márc. 20. 13:45
 28/57 anonim ***** válasza:
10%

hallgasd végig 20 perc és máris bölcsebb leszel.

https://www.youtube.com/watch?v=AQ_SOjq7dp8&ab_channel=Mit%C..

2022. márc. 20. 14:04
 29/57 anonim ***** válasza:
5%
Jellemző, hogy a 27-es férfit lepontozzátok, a német pcsât meg körbenyaljátok.
2022. márc. 20. 14:25
 30/57 anonim ***** válasza:
93%
A 27-es válasza tökre nem a témához tartozik. Az az ő baja, hogy 30 évesen 16 évesnek érzi magát, a kérdésben szereplő hölgynek valószínűleg nincsenek ilyen problémái, csak egyszerűen élvezi az életét 36 évesen is.
2022. márc. 20. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!