Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?
Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.
A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)
Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?
Kérdező, ennek a viselkedésnek 3 oka lehet:
1. Irígység, hogy nekik nincs ekkora szabadságuk stb. Szinte mindig ez.
2. Ütközés a vallási stb. bevésett erkölccsel. Főleg, ha a bíráló vallásos.
3. Félelem, hogy az ő életmódja az övéket veszélyezteti. Ez nagyon ritka.
"Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él?"
Lenézik? Hova le, a béka feneke alatt van a családod, ha jól szituált, tanult, kiegyensúlyozott, szeretetteljes emberek lennének akkor nem más ok nélküli kritizálása lenne a programjuk. Ráadásul beleharapni a kézbe ami enni ad (lakhatás), ezt az igazi aljadékok teszik.
Köszörüljék csak a nyelvüket, ennyi jutott nekik. Az ilyenek mind rohadnak belülről én azt figyeltem meg. Érdemes a környezetükben becsukni a füleket, ne piszkolja be a mocskolódásuk a még tiszta jellemet, elmét.
hallgasd végig 20 perc és máris bölcsebb leszel.
https://www.youtube.com/watch?v=AQ_SOjq7dp8&ab_channel=Mit%C..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!