Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kell lenézni valakit,...

Miért kell lenézni valakit, aki másképpen él? Tényleg könnyelmū az ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem az unokanõvéremrõl. 36 éves, HR generalista egy német vállalatnál Németországban. Van egy lakása itthon, amit kiadott nekem egyetem alatt szívességi szerzõdéssel, mondvàn, õ segíteni akarja a fiatalokat. Szerintem nagyon rendes.

A családom nagyon megszólja õt, mert szerintük olyan, mint egy nagy kamasz, csak utazgat, társbérletben lakik, meg úgy öltözködik, mint egy húszéves (nem az életkorának és a pozíciójának megfelelõen öltözködni)

Tényleg ennyire elfogadhatatlan ez az élet 36 évesen?

2022. márc. 20. 10:48
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
19%
Valószínűleg ő is fiatalabbnak érzi magát. Ha férfi csinálja probléma, ha nő akkor hirtelen nem az.
2022. márc. 20. 14:37
 32/57 anonim ***** válasza:
78%
Én nem pontoztam le. Én sem érzem magam agyilag 30-nak. 30N
2022. márc. 20. 14:38
 33/57 anonim ***** válasza:
91%
14. Na látom megjelent a napi nőgyüllölő hímsovi. Szerencsére nem kötelező szülni és kapaszkodj meg, sok nő már nem vágyik anyaságra. De ha 40 év körül jön rá, akkor is mi van? Nem a te dolgod. Akkor és annyi gyereket vállal egy nő, amikor, amennyit akar. Persze, ha egy hapsi nem akar családot, bulikázni akar a haverokkal 40- hez közel is az rendben van....
2022. márc. 20. 14:42
 34/57 anonim ***** válasza:
95%

31, az a helyzet, hogy az ember 36 évesen még fiatal, ezért ahhoz, hogy utazz, fiatalosan öltözködj, nem kell agyilag 16 évesnek lenned vagy annak képzelned magad, hanem egyszerűen csak élned kell az életedet, ahogy te jónak látnod, és azt a ruhát felvenned, amiben te jól érzed magad.

Azért mert egyesek temetik magukat x kor fölött, azért még másoknak nem kell. És ehhez nem kell agyilag tiniként tetszelegned, mert az nem dicsőség.

2022. márc. 20. 14:43
 35/57 anonim ***** válasza:
32%

"Az az ő baja, hogy 30 évesen 16 évesnek érzi magát"

És ez nekem miért lenne baj? Csak azért, mert te megfelelsz másoknak, én soha, nem fogok megfelelni. Jaaa, hogy ez neked probléma, de az még mindig a te problémád és nem az én problémám és a tiéd is marad. 🙃😁

2022. márc. 20. 14:53
 36/57 anonim ***** válasza:
19%

33!

Nem, nem, a napi femináci troll jelent itt meg. Szerencsére sok nem vágyik anyaságra, sok meg sajnos igen. 40 felett már kockázatos meg már öreg hozzá.

Igen egy pasinál rendben van, mert bármikor tud gyereket csinálni. De tök jó, hogy a 30-as gyökeret nem veszed észre, aki problémának tartja azt, ha egy férfi tinédzsernek érzi magát, a szóban forgó csajnak meg elnézi.

2022. márc. 20. 14:54
 37/57 anonim ***** válasza:
65%

33!

Egyetértek, de ha valaki BMX-el jár, akkor az mitől alávalóbb? Legalább napi szinten sportol is.

2022. márc. 20. 14:55
 38/57 anonim ***** válasza:
34%

35!

Én sem értem miért lenne ez neked baj. De remélem feltűnt, hogy szerinte nálad ez probléma, ha a csaj csinálja ugyanezt, akkor az meg nem.

2022. márc. 20. 14:56
 39/57 anonim ***** válasza:
90%

Igen, egyértelműen feltűnt.

2022. márc. 20. 14:58
 40/57 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem senki nem mondott egy rossz szót sem arra, hogy itt az egyik válaszoló 30 évesen biciklivel jár. Rengetegen járnak biciklivel minden korosztályban, még a 78 éves nagypapám is napi szinten használja. Nem is leszel tőle különleges.

Az a gáz, ha 30 évesen 16 vagy agyban, na, arra írták, hogy az nem dicsőség. És a kérdésben szereplő hölgy esetében sem volna dicsőség, de nem derült ki, hogy nála ilyen probléma lenne, egyszerűen csak nem felel meg egyes emberek elvárásainak, mivel ő utazik és kedve szerint öltözködik. Ezt állította valami 30 éves manchild párhuzamba azzal, hogy ő 16-nak érzi magát agyban, holott a kettőnek semmi köze egymáshoz.

2022. márc. 20. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!