A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?
Ezt anyáddal kellett volna rendezned. Komolyan nem is értem hogy gondoltad, hogy betúródsz egy fiatal pár magánszférájába és majd minden boldogság és napsütés lesz. Az esküvős dolog is nagyon durva.
Örülj neki inkább, hogy ilyen birkatürelmű a csaj, én már biztos megtéptelek volna.
A lakásos dolog érthetően érintett rosszul a szüleid részéről.
Viszont ha ilyeneket csinált a sógornő, hogyhogy mellé áll a családod? Ennyire megvezethetők? Valamint nekem fura, hogy ezek a dolgok nem voltak leírva az alap kérdésben, pedig ezek a te igazad szolgálnák.
Az albis kérdést meg lehetett volna oldani, hogy összeültök 4en (ők ketten, anyud, te), és a helyzet faramuciságára való tekintettel - nyilván megértették volna ők is, hogy neked nem jó a helyzet - kiegyezhettetek volna részükről vmicske lakbérben anyud felé, amit ő a te támogatásodra fordít.
De ez már késő bánat...
Persze, most már van minden mi? Nyilvános megalázás, ordibálás, pia rád öntése, cuccaid kidobálása...
Hozzátenném, mi az, hogy "a lakáshoz nekem is ugyanannyi közöm van". Pontosan milyen közöd? Jaa, hogy semmilyen, mert anyád lakása volt?
Ő úgy döntött kiadja 2 embernek, a fiának és a párjának. Miért, te szeretted volna egyedül uralni a két szobás lakást, kettejük helyett?
Aztán addig rinyáltál, míg be nem engedett EGY PÁR magához a lakásba. Nyilvánvaló volt, hgy ott konfliktus lesz.
Már ki ne vágd a hisztit, én is éltem, élek a párommal, tesóm is, de soha meg se gondoltuk volna azt, hogy odaköltözünk a másikhoz, belepofátlankodni az életükbe. A saját testvéremtől nem viselném el (pedig jóban vagyunk), hogy velem és a férjemmel él együtt, ahogy fordítva sem. Max 1-2 hónap kényszer megoldásként.
Ott is te voltál a xarkavaró.
Persze leöntött piaval meg kidobta a cuccaidat, de ezeket az “apróságokat” nem tartottad lényegesnek.
Azt továbbra se tudjuk, mi az amit állításod szerint te rontottál el és te bánsz? Azon kívül hogy odaköltöztél?
Testvéred két tűz közé került.
Csak úgy lehetne megoldani a problémát hogy mindketten, tehát a sógórnőd és te is belementek a kibékülésbe. Ehhez kölcsönös és őszinte bocsánatkérések kellenek. Erre én kevés esélyt látok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!