Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sógornőm nem engedi, hogy...

A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy megteheti, de szerintem a testvéremnek is lenne ebbe beleszólása, de a nő nem hagyja. Évek óta rossz köztünk a kapcsolat, a csaj végleg besértődött amikor az esküvőnkre a tesóm exmenyasszonyát kértük fel fotósnak. Ő az egyetlen fotós ismerősünk, ráadásul kedvező áron vállalta, nem gondoltam, hogy ilyen gyerekesen áll majd hozzá a sógornőm. Azt hiszi körülötte forog a világ és még az esküvőmön is őt akartam bántani, közben ő bántott meg azzal, hogy nem jöttek el, plusz ellenünk hergelte a nagymamámat és már ő sem beszél velem. Akármennyire is utálom őt, a testvéremet nagyon szeretem és hiányzik, inkább elfogadnám a feleségét, csak ne legyen ez, hogy nem beszélünk. Decemberben született meg az unokahúgom és még csak képeket láttam róla, ami nagyon rosszul esik. Anyukámmal beszélgettem róla, de azt mondja esélytelen, hogy a sógornőm megengedje, hogy lássam, annyira utál a nő, hogy anyukám szóba se hozhat előtte, mert képes rászólni. Egyszer szembe mentünk egymással az utcán és inkább látványosan átment a túloldalba, minthogy köszönjön, szóval szószerint nagyon rossz a kapcsolat.Bánt, hogy a testvérem nem áll ki mellettem, nem csak én ártottam a feleségének, ő is sokszor megbántott engem. Viszont én mindent nagyon bánok (kivéve a fotós dolgot, mert abban pont nem volt rosszindulat), amit tettem és bocsánatot is kérnék tőlük, de azt nem akarom, hogy se a kislányt, se a testvéremet ne láthassam többet. Régen a sógornőmet is úgy szerettem, mint a testvéremet, aztán sajnos így elmérgesedett a viszony. Ti a helyemben milyen lépéseket tennétek?
2022. jan. 27. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
94%
Manapság már Dunát lehetne rekeszteni a fotósokkal, nem hiszem hogy egy kisvárosban is egyetlen ember szaladgál az összes lagziba fényképezni.
2022. jan. 27. 12:49
 22/71 anonim ***** válasza:
17%
Amugy ha megkeedezik hogy kifizeted a két munkadíj kozotti külömbséget perkàltok?
2022. jan. 27. 12:49
 23/71 anonim ***** válasza:
93%

Hát ne haragudj, de ha a testvéred se akae beszélni veled, meg a nagymamád is haragszik rá, sőt még anyád se próbál titeket kicsit békíteni, akkor ott valószínűleg veled van a hiba.

Nem feltétlenül az esküvői sztori kapcsán, hanem amúgy is. Ez van. Lettél volna normális, láthatnád a gyereket.

2022. jan. 27. 12:52
 24/71 anonim ***** válasza:
90%

Megertem, hogy kiakadt.

En meg azon is, hogy tesom elhivta csaladi esemenyre egy haverjat, akinek a testvere evekig kihasznalt es bantalmazott...rosszindukstu, beteg az egesz csalad, o is tudja tesorol is h van baja, dr ott kellett lennie..

Na hat ez meg, akit te csinaltwl....

2022. jan. 27. 12:53
 25/71 anonim ***** válasza:
86%

A bátyja egyébként felnőtt ember, saját akarattal.

Az én férjem sincs jóban a lánytestvérével, mert problémás az*rkavaró, és én is memegkaptam, hogy ez miattam van, én akarom, hogy rosszban legyenek, pedig nem, csak a férjemnek is töke kivan már vele.

Gondolom, itt is ugyanez a helyzet. Csak te se veszed észre magad, pont mint a sógornöm :D

2022. jan. 27. 12:55
 26/71 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú lenne leírni, hogy pontosan mi vezetett ideáig, a fő oka szerintem az, hogy a sógornőm nagyon szereti irányítani a testvéremet, őt meg amúgy sem nehéz. Ikertestvérek vagyunk, mindig is jó és erős kapcsolat volt köztünk, anyukám szokta mondani, hogy minden alkalommal mikor beszélnek megkérdezi hogy vagyok, ennek ellenére, ha keresem nem is reagál. Szégyen, de szerintem fél a feleségétől. Egyébként nem megyünk közösen családi programokra, egyedül unokatesóm esküvőjén voltunk ott mindketten, de akkor is figyeltek rá, hogy pl.a lehető legmesszebb ültessenek, akkor se váltottunk egy szót sem. Nem mondom, hogy hibátlan vagyok a történetben, de nem csak én bántottam a feleségét, de mégis mindig én alázkodtam meg neki, hogy béke legyen, most is bennem van szándék a bocsánat kérésre, de ő játsza a mátírt. Nekem tényleg fontos lenne, hogy legalább a testvéremet és az unokahúgomat ne veszítsem el.
2022. jan. 27. 12:58
 27/71 anonim ***** válasza:
16%

#18 vagyok.

19: "Igenis hívjanak messzebbről ilyen esetben."

Érdekes, ha anyós-após akarná megszabni az esküvő és lakodalom részleteit (pl. hogy ki legyen vagy ne legyen a fotós) azonnal kórusban mondaná az egész gyk, hogy "ez a te napod, ez a te esküvőd, ne engedd, hogy más beleszóljon". Hát szerintem se. Nehogy már a fél násznéppel egyeztetni kelljen, hogy ki kivel van rossz viszonyban, ki kinek volt az exe, mert akkor olyan szolgáltatót (NEM VENDÉGET!!!) nem szabad hívnunk, nehogy neki látnia kelljen őt. Az ő esküvőjük, úgy szervezték és azokkal szervezték, akikkel ők akarták. A kedves tesónak és sógornőnek az esküvőjekor nem volt kötelező ugyanezt a fotóst hívni, ők akkor azt hívták, akit ők akartak. És mindenki fogadja el, hogy az a nap a házasulandó párról szól, nem másokról.

2022. jan. 27. 13:01
 28/71 anonim ***** válasza:
90%

Ha a nagymamád ellened fordul egy számára “idegen nő” javára, az anyád inkább nem is hoz téged szóba, a bátyád pedig tojik rád, akkor ott csak van valami hiba veled is nem? Nem hiszem hogy ennyire lehetne manipulálni a saját családodat ellened.

Megint a lényeg maradt ki a kérdésből, hogy mi is a konkrét baj amit annyira bánsz? Áskálódtál, igaz?

2022. jan. 27. 13:02
 29/71 anonim ***** válasza:
95%

Így nincs értelme kérdezni. Tényleg semmit sem írsz. Az hülyeség, hogy azért romlott meg, mert ő irányítja a testvéredet.

Azt írtad, hogy az elején jó volt a kapcsolat. Akkor nyilván nem egy gonosz perszóna, akinek mindig is az volt a célja, hogy elszakítsa a férjét a családjától.

Biztosan elég komoly dolog történt.

Szerintem érthető a sógornőd is. Ha engem rendszeresen bántana valaki, én sem szeretnék vele semmilyen kapcsolatot.

A testvéred meg felnőtt ember, gondolom, van telefonja, bármikor felhívhat, írhat neked. Nincs bezárva egy szobába.

2022. jan. 27. 13:03
 30/71 anonim ***** válasza:
93%
27 azért nem a fél naszneppel, de pl a saját testvérére már csak lehetne az ember tekintettel…
2022. jan. 27. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!