A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?
Hát ne haragudj, de ha a testvéred se akae beszélni veled, meg a nagymamád is haragszik rá, sőt még anyád se próbál titeket kicsit békíteni, akkor ott valószínűleg veled van a hiba.
Nem feltétlenül az esküvői sztori kapcsán, hanem amúgy is. Ez van. Lettél volna normális, láthatnád a gyereket.
Megertem, hogy kiakadt.
En meg azon is, hogy tesom elhivta csaladi esemenyre egy haverjat, akinek a testvere evekig kihasznalt es bantalmazott...rosszindukstu, beteg az egesz csalad, o is tudja tesorol is h van baja, dr ott kellett lennie..
Na hat ez meg, akit te csinaltwl....
A bátyja egyébként felnőtt ember, saját akarattal.
Az én férjem sincs jóban a lánytestvérével, mert problémás az*rkavaró, és én is memegkaptam, hogy ez miattam van, én akarom, hogy rosszban legyenek, pedig nem, csak a férjemnek is töke kivan már vele.
Gondolom, itt is ugyanez a helyzet. Csak te se veszed észre magad, pont mint a sógornöm :D
#18 vagyok.
19: "Igenis hívjanak messzebbről ilyen esetben."
Érdekes, ha anyós-após akarná megszabni az esküvő és lakodalom részleteit (pl. hogy ki legyen vagy ne legyen a fotós) azonnal kórusban mondaná az egész gyk, hogy "ez a te napod, ez a te esküvőd, ne engedd, hogy más beleszóljon". Hát szerintem se. Nehogy már a fél násznéppel egyeztetni kelljen, hogy ki kivel van rossz viszonyban, ki kinek volt az exe, mert akkor olyan szolgáltatót (NEM VENDÉGET!!!) nem szabad hívnunk, nehogy neki látnia kelljen őt. Az ő esküvőjük, úgy szervezték és azokkal szervezték, akikkel ők akarták. A kedves tesónak és sógornőnek az esküvőjekor nem volt kötelező ugyanezt a fotóst hívni, ők akkor azt hívták, akit ők akartak. És mindenki fogadja el, hogy az a nap a házasulandó párról szól, nem másokról.
Ha a nagymamád ellened fordul egy számára “idegen nő” javára, az anyád inkább nem is hoz téged szóba, a bátyád pedig tojik rád, akkor ott csak van valami hiba veled is nem? Nem hiszem hogy ennyire lehetne manipulálni a saját családodat ellened.
Megint a lényeg maradt ki a kérdésből, hogy mi is a konkrét baj amit annyira bánsz? Áskálódtál, igaz?
Így nincs értelme kérdezni. Tényleg semmit sem írsz. Az hülyeség, hogy azért romlott meg, mert ő irányítja a testvéredet.
Azt írtad, hogy az elején jó volt a kapcsolat. Akkor nyilván nem egy gonosz perszóna, akinek mindig is az volt a célja, hogy elszakítsa a férjét a családjától.
Biztosan elég komoly dolog történt.
Szerintem érthető a sógornőd is. Ha engem rendszeresen bántana valaki, én sem szeretnék vele semmilyen kapcsolatot.
A testvéred meg felnőtt ember, gondolom, van telefonja, bármikor felhívhat, írhat neked. Nincs bezárva egy szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!