A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?
Elég kattant a sógornőd, gondolom a tesód is úgy ugrál ahogy a csaj fütyül, különben nem a sógornődön múlna, hogy találkoztok-e.
Én a testvéremmel beszélnék, vagy elengedném az egészet.
Hívd át magadhoz a tesód. Egyedül. És beszélj vele. Aztán hátha utána átgondolja ő is a dolgokat.
De mi az oka a rossz viszonynak? Azt írod sok dolgot bànsz, akkor csak hibás vagy te is.
Ettől függetlenül jó toketlen családod van. Engem anno férjem húga minden gusztustalan módon próbált megfúrni, még az exeket is bevonta (mindenkivel ezt csinálta előttem is). Majd mikor párom mellém állt, kínjában elhordott minden utolsó k…-nak. 😀 Mára úgy ahogy jóban vagyunk, de ettől függetlenül nem tudtam volna elképzelni hogy anyósomnak megmondom hogy beszélhet e a lányáról előttem, vagy hogy a férjem többet felé se nézzen.
Amúgy az esküvői fotós dolgon lehet én is kiakadtam volna, hogy csak az az egyetlen csaj tud fotózni… De úgy gondolom van itt még más is a sztoriban.
Most jól leleszek pontozva, de...
Ne haragudj, most belegondoltam abba, hogy ha az én férjemnek lett volna egy olyan kapcsolata, amiben több évig benne volt, még meg is kérte a kezét (!!) én is baromi rossz néven venném, ha neki kellene mosolyognom az eküvőmön a kamerába és még én lennék lehisztisezve, hogy mi bajom van.
De elárulom, hogy a férjem is baromira kiakadt volna. :)
Egyszerűen az exek olyan emberek az ember életében, akiket egy ilyen napon nem szívesen lát viszont, főleg ha ennyire komoly volt a kapcsolat.
Fogalmam sincs, hogy juthatott ilyen pofátlanság az eszetekbe.
A slusszpoén, hogy te le is írod itt, hogy utálod őt, meg le király kisasszonyozod, ilyen alapon feltételezem egy normális elnézésre nem futotta tőled. Én sem akarnék veled beszélni.
Nyilván kicsit túlreagálja, ha már nem lehet téged megemlíteni előtte, sem pedig nem mehetsz hozzájuk. Mondanám, hogy talán ha egyszer átmennél és testvéred lenne olyan szíves, hogy be is enged (előzetes megbeszélés után, nem csak betrappolással) és bocsánatot kérnél normálisan, valamint a testvéred (nem te) venné a fáradfságot, hogy megmondja a feleségének, hogy havi egyszer mondjuk átjöhetsz megnézni a gyereket, akkor talán más lenne a helyzet.
De gondolom 1. te nem lennél erre képes, mert te is hisztis vagy, 2. a tesód sem xarja le sem, hogy nem találkozhattok. Igazából lehet őt is megbántottad, azért xarja le ennyire mi van veled, csak nem mondja.
Mivel nem derült ki, hogy min vesztetek ennyire össze, így nem lehet tudni, hogy van-e esély békülni.
Ha annyira jóban voltatok korábban, akkor biztosan történt valami. Vagyis valamik, mert azt írtad, hogy a fényképész már az utolsó csepp volt.
Simán lehet, hogy elege lett és nyugodt életet szeretne, nem veled harcolni, vitázni.
9-re:
Ezen az exmenyasszonyos dolgon én is gondolkodtam. Egyrészt értem a te logikádat, másrészt meg ha pl. egy kisvárosról van szó, ahol kb. ő az egyetlen igazán jó fotós, akkor hívjanak egy ismeretlent 50-100 km-ről, csak azért, hogy ne a tesó exe legyen? Nem meghívott vendég volt, hanem egy szolgáltató. Mint ahogy az étterem dolgozói is, a zenészek is szolgáltatók. Ha pl. a tesónak az egyik pincérlánnyal lett volna viszonya a régebben, akkor abba az étterembe se szabadjon a kérdezőnek lakodalmat rendeznie?
Kérdezőnek:
Ha ennyire rossz a viszony, akkor nem tudsz mit tenni. Egyébként a leírtak alapján azt mondom, jó eséllyel pár év múlva elválnak. Akkor meg a tesód láthatása idején tudsz majd a kisgyerekkel találkozni.
Igenis hívjanak messzebbről ilyen esetben.
A saját exeimre nem vagyok kíváncsi, nem még a páromèra.
"a csaj végleg besértődött amikor az esküvőnkre a tesóm exmenyasszonyát kértük fel fotósnak"
rohadjak meg de ezen en is kiakadtam volna
"Ő az egyetlen fotós ismerősünk, ráadásul kedvező áron vállalta"
tehat budos volt utanajarni es egy kicsit tobb penzt kiadni. lusta faszari banda. nem mondom hogy a sogornonek van igaza mert tenyleg fogalmam sincs ki a hunyo itt (mindket fel nyilvan, de nem tudom milyen aranyban), de ti is hibasak vagytok abban hogy rossz a kapcsolat. szegeny tesod meg a ket tuz kozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!