Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sógornőm nem engedi, hogy...

A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy megteheti, de szerintem a testvéremnek is lenne ebbe beleszólása, de a nő nem hagyja. Évek óta rossz köztünk a kapcsolat, a csaj végleg besértődött amikor az esküvőnkre a tesóm exmenyasszonyát kértük fel fotósnak. Ő az egyetlen fotós ismerősünk, ráadásul kedvező áron vállalta, nem gondoltam, hogy ilyen gyerekesen áll majd hozzá a sógornőm. Azt hiszi körülötte forog a világ és még az esküvőmön is őt akartam bántani, közben ő bántott meg azzal, hogy nem jöttek el, plusz ellenünk hergelte a nagymamámat és már ő sem beszél velem. Akármennyire is utálom őt, a testvéremet nagyon szeretem és hiányzik, inkább elfogadnám a feleségét, csak ne legyen ez, hogy nem beszélünk. Decemberben született meg az unokahúgom és még csak képeket láttam róla, ami nagyon rosszul esik. Anyukámmal beszélgettem róla, de azt mondja esélytelen, hogy a sógornőm megengedje, hogy lássam, annyira utál a nő, hogy anyukám szóba se hozhat előtte, mert képes rászólni. Egyszer szembe mentünk egymással az utcán és inkább látványosan átment a túloldalba, minthogy köszönjön, szóval szószerint nagyon rossz a kapcsolat.Bánt, hogy a testvérem nem áll ki mellettem, nem csak én ártottam a feleségének, ő is sokszor megbántott engem. Viszont én mindent nagyon bánok (kivéve a fotós dolgot, mert abban pont nem volt rosszindulat), amit tettem és bocsánatot is kérnék tőlük, de azt nem akarom, hogy se a kislányt, se a testvéremet ne láthassam többet. Régen a sógornőmet is úgy szerettem, mint a testvéremet, aztán sajnos így elmérgesedett a viszony. Ti a helyemben milyen lépéseket tennétek?
2022. jan. 27. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
94%

Nem erőlködnék...

Elrontottátok a kapcsolatot - mindkettőtöknek lehet helyrehozni. Ha az egyik nem akarja, akkor veszett fejsze nyele.

2022. jan. 27. 12:01
 2/71 anonim ***** válasza:
79%

Én pont leszarnám őket, gyerekestől, testvérestől, de ez én vagyok.

Ha neked ez ekkora lelki teher, akkor írj neki valamilyen platformon és a fotós dolgot leszámítva, az őt ért jogos sérelmeiért kérj tőle bocsánatot! Írd meg, hogy téged ez a rossz viszony nagyon bánt, szeretnéd, ha a családban ismét béke lenne, ezért is kezdeményezted azt a lépést. Aztán majd meglátod mi lesz, de javaslom,hogyha elutasít, akkor már nem kellene megalázkodnod!

2022. jan. 27. 12:06
 3/71 anonim ***** válasza:
71%
El kell engedni, ha a tesód tojik rád, akkor ne erőltesd. Őt minősíti.
2022. jan. 27. 12:07
 4/71 anonim ***** válasza:
86%

Tesód felől kellene megközelíteni a dolgot, elvégre ő az apja neki is ugyanannyi beleszólása van.

Ha pedig valamiben hibás vagy a rossz viszony miatt akkor mondd el a csajnak, hogy szeretnéd megbeszélni, hátha vevő rá.

2022. jan. 27. 12:11
 5/71 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy hogyhogy nem láthatod sose? Olyan nincs pl hogy a tesódék is meg te is mentek látogatóba a szüleitekhez? Szülinapokra meg ünnepekre akkor a csaj meg a gyerek nem is fog járni vagy hogy tervezték?
2022. jan. 27. 12:13
 6/71 anonim ***** válasza:
81%
Azért az durva, hogy anyukádnak a menye dirigál, hogy szóba hozhatja e a saját lányát! Meg a nagymamád is, hogy ellenes fordult miatta…
2022. jan. 27. 12:15
 7/71 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet hogy valamit csak csinàltál a nő ellen.
2022. jan. 27. 12:17
 8/71 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer rendezne engem valaki, hogy beszélhetek-e a saját gyerekemről, utána egy jó darabig nem lenne ilyen probléma, hogy ki miről beszélhet, mert útba lenne igazítva rendesen.
 9/71 anonim ***** válasza:
84%

Valószínű nem fog tetszeni a válaszom de ha a férjem ex menyasszonya tehát AZ ex is meg lett volna hívva akár fotoskent is az esküvőre akkor én se mentem volna el. Sőt ez magának a testvérednek is kellemetlen lett volna. Pár ezez forint spórolás miatt kellemetlen helyzetbe hoztad őket. Ha nagyon akartál volna akkor tudtál volna fotóst találni.

Szerintem neked is el kellene ismerni hogy hibáztál. Itt kellene kezdeni az egészet.

10/71 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk is volt hasonló történet. De mondjuk itt a tesóm mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Mindig a bátyám feleségét okoltuk mindenért. 15 év után elváltak. A tesóm visszatért a régi családhoz hozzánk. Van új nő, azóta megint vège szinte mindenkivel. Bekellett látni hogy nem a nők a fő hibásak hanem a tesónk. Vannak sajnos ilyen emberek akiknek ha párja lesz, elfelejtenek mindent, mindenkit.

Szóval itt első sorban a bátyáddal van a baj. Oké hogy a sógornő áskálódik de a tesód kezeli rosszul az egész helyzetet. Nem hiszem, hogy ez változni fog. Viszont ha anyuddal beszélnek akkor neki kellene kikövetelni a családi békét. Pár éve összerúgtuk egy hülyeség miatt a másik bátyámmal a port. Nem beszéltünk, fújtunk egymásra 1 évig. Belekevertünk mindenkit a balhéba a családból. Végül a szüleink addig mosták az agyunkat, addig duruzsoltak míg rákényszerítettek minket a békére. Nem bàntam meg egyébként. Szerintem anyudnak kellene taktikázni a bátyáddal, hogy család még is csak a tesód stb..

ti akkor együtt sem ünnepltek a szülőknél? Karácsonya, anya szülinap? Vagy hogy van ez?

2022. jan. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!