A sógornőm nem engedi, hogy lássam az unokahúgomat. Ti mit tennétek?
Kérdező, pedig a jelek szerint te vagy a sz*rkavaró, ha mindenki egyetért tesódékkal.
Milyen érdekes, hogy a te családodban mindenki ilyen irányítható és a sógornőd uralma alatt van, persze 🤣
De ezt is megmagyarázod, hogy a csaj azért akadt ki a fotós dolgon, mert azt hiszi minden mindig róla szól. Már eleve szítod ellene a feszkót. Nem is gondolsz bele a saját felelősségedbe, sőt, a sógornő csakis azért lehet szerinted megsértődve mert azt hiszi minden róla szól…
Nem, simán csak tapintatlanság volt részetekről.
36: Köszi, hogy leírtad!
Igazad volt abban, hogy rosszul esett anyukád első döntése, hogy tesódék költözzenek a lakásba.
Valóban hiba volt odaköltöznöd, mert az ilyen együttélésből sose lesz semmi jó. Még akkor sem, ha a családtagok alapvetően jóban vannak egymással.
Sajnálom, hogy mire megoldódott (eladta anyukád és elosztottátok a pénzt) addigra ennyire megromlott a kapcsolat.
Én a tesódékat is megértem. Anyukád felajánlott nekik valamit, elfogadták, beköltöztek, aztán kaptak egy lakótársat. Felnőtt létükre. Szerintem felnőttként, önálló életet élve senki sem akar másokkal összeköltözni. Érhető, hogy úgy érezték, hogy belerondítottál az életükbe.
Én ezek után elfogadnám, hogy rossz a kapcsolat és nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!