Jogos a sértődés? Bébiszitterkedés családon belül.
Van egy 15 éves unokahugom. Néha (idén 2 alkalommal tavaly meg 1 ilyen alkalom volt)meg szoktam kérni vigyázzon a lányomra aki 6 éves 1-2 órát. Ilyenkor adtam neki 500-800ft-t alkalmanként.
15 éves regisztrálva van diákszövetkezetnél h szülői engedéllyel dolgozhat de nem hivják.
A héten úgy alakult h egész héten vigyázni kéne rá fél8tól 12.30ig kb arra érek haza. Kérdeztem tőle nem e szeretne egy kis zsebpénzt keresni,felajánlottam 15 ezer ft-t,mondtam áthivatja a barátnőjét is ne legyen unalmas,van fagyi meg nasi is egyen majd,és majd egyik nap hozzon strand cuccot is mert ha jó idő lesz ha haza értem melobol kimegyünk a strandra,aznap ha szeretne itt is aludhat,ne kelljen reggel korán kelni h átjöjjön. Kb 15 perces sétára lakik tőlünk.
Kérdezte h nem e adok több pénzt mert ennyiért inkább nem vállalja. Mondtam neki hogy azért köszi de nem tudok többet fizetni.
Ezért kerestem mást. Találtam egy nyugdijas ovónénit aki vállal gyerekfelügyeletet,1000ft/óra. Nagyon kedves hölgy és mivel ő nem jön mert más gyerek is megy én viszem el a gyereket reggel 7re és du 1 re megyek érte,de csak 5 órát számol 1 napra. De így is 25 ezer ft lesz 1 hétre.
Unokahugom megtudta h másnak mennyi pénzt fizetek és most meg van sértődve h kiszurtam volna a szemét 15 ezerrel másnak meg fizetek többet,neki is adhattam volna annyit.
47!
Tényleg? Max korban térnek el egymástól ebben a helyzetben. Valódi óvónő, aki foglalkozik is a gyerekkel nem fog neked 1000forintert bebiszitterkedni.
51 Ez nem igaz,kapásból tudok neked mondani 2 végzett diplomás óvónőt akik szerződéssel dolgoztak és most nyárra nincs munkájuk.
Örülnének az 1000 Ft órabérnek is.
Látom, aki értelmes választ adott, azt lepontozta (no nem a kérdező, hanem a sok idióta).
Persze, kérdező, írja itt valaki, hogy kérjél bocsánatot a lánytól (meg a nagy pali f...szát).
Az éremnek 2 oldala van. Mert mindenki nagyon odavan, hogy a nagynéni ki akarta használni szegény kamaszt, de fordítva nem igaz, hogy a kamasz lány meg gondolta, csak lehúz még egy bőrt a nagynéniről, mert miért ne? - Nálunk sem szokás a családban ilyen alkalmi dolgokért pénzt kérni. Persze, ez mindenképp vékony jég, mert a segítségnek kölcsönösnek és viszonylag kiegyenlítettnek kell lennie.
Szerintem jó, hogy most p*fára esett a kislány. (Amúgy a kérdező leírása szerint az anyja szerint is elfogadható volt az ajánlat.)
Diákmunkát akkor fog kapni ha jelentkezik a munkákra. Jelentkezik?
Itt igazából mindkét fél érthető, ajánlhattál volna egy 20-as hátha belemegy.
Lány részéről is kicsit jogos,de a 25 mégis egy szakképzettnek meg. Ő abból is fizet végül vizet, mert kezet mosnak a gyerekek, wct lehúznak stb. Kaját gondolom ti visztek magatoknak nekim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!