Hogyan tudnám az állattartó rokonaimat otthonomtól távol tartani hogy ne legyen sértödés?
Az a típus aki bentartja a kutyát macskát a házban vagy a másik akinek rengeteg haszonállatja van.
Ahányszor meglátogatnak vagy megyek hozzájuk mindig összeszívnak a bolháik,már elegem van ebböl,hogy mondjam meg hogy többet be jöjjenek.
Nyilván szerintük nincs bolha de nekem fura hogy mindig akkor lesz rajtam 10+ csípés ha jönnek vagy megyek.
Ha lehet, vizsgáld meg az állataik szőrét egyedül, de ha biztos vagy a dolgodban, akkor egyenesen ezzel kezdheted, hogy megmutatod nekik. Ha találsz bolhákat - hívjad őket oda, hadd lássák, hogy igazat beszélsz.
A haszonállatokat csak megemlítetted, de nem írtál róluk többet. Velük mi a baj?
2 rokonom is van akik idehordják a bolhát.
Nem engedem be az állatukat de így is elöfordul hogy látogatásuk után másnap viszketek és teli vagyok csipessel.
Ha meg náluk megyek akkor garantált.
6# el tud szaporodni, hisz a kérdezőnek van vére. De még ha nem is szaporodik, amíg életben van a bolha, addig csíp.
És ez igazságtalan. Nekünk is van cica, de szándékosan nem engedjük ki, pont a bolhák miatt, mert mi sem szeretjük.
Kérdező, őszintén kellene, másképp nem hiszem, hogy megy.
Emberbolha a nyugati fejlett civilizációban szinte már nincs is.
Az is elképzelhető, hogy szőr allergiád van.
Hogy néz ki a csípés? Azt amúgy éreznéd hogy mászik rajtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!