Hogyan tudnám az állattartó rokonaimat otthonomtól távol tartani hogy ne legyen sértödés?
Az a típus aki bentartja a kutyát macskát a házban vagy a másik akinek rengeteg haszonállatja van.
Ahányszor meglátogatnak vagy megyek hozzájuk mindig összeszívnak a bolháik,már elegem van ebböl,hogy mondjam meg hogy többet be jöjjenek.
Nyilván szerintük nincs bolha de nekem fura hogy mindig akkor lesz rajtam 10+ csípés ha jönnek vagy megyek.
7-es van bolhairtó csepp is már a világon olyan csepp is ami féregre is jó! A nyakára kell cseppenteni.
Ha nem engeded ki a macskát kezelhetetlenné válik a mozgáshiánytól!
*6-osnak írtam!
Nem 7-esnek bocsánat!
12-es vagyok!
Nem volt róla szó, hogy a kérdezőhöz vinnék az állataikat. Anélkül is be tudják hurcolni hozzá, elvégre ha tényleg bolhás a kutya, macska stb, akkor sanszos, hogy ők is azok.
Kérdező, ez egy kínos téma, de meg kell mondani, hogy nem mész át többet és őket sem szeretnéd fogadni, mert ez a probléma és már többször is előfordult. Másként észre sem fogják venni magukat.
Kizárt dolog, hogy bolhás lennél attól, hogy olyan rokon megy hozzád, aki állatot tart. Alig vannak már bolhák. Így még az allergia sem jönne ki.
Ettől függetlenül szíved joga nem találkozni velük, mondd meg nekik így simán, hogy mindig kiütések vannak rajtad a találkozások után, hátha tudnak megoldást erre a problémára.
Amúgy elképzelhető, hogy allergia szimplán! A bolhát éreznéd mikor mozog a lábadon pláne mikor csíp.
Az állatok is elkezdenek egyből vakarózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!