Hogyan lehet sértődés és ideg baj nélkül túl élni a család okoskodását?
A férjem családjában mindenki azt gondolja (sajnos) hogy ők mindig, mindenhhez értenek, mindent tudnak.
Amig nem lett gyerekünk a lakberendezésbe, ruhákba, kocsi vételbe, kertészkedésbe, meg mikor mibe okoskodtak. De az nem volt annyira terhes, de mióta gyerekünk lett na ez lett mindenkinek a vessző paripája, a gyereknevelés. És nem birjuk már cérnával se én, se a férjem. Többször volt már hogy jeleztük mi vagyunk a szülők, mi döntjük el hogy neveljük, mi a jó a gyereknek.
Mindenki ossza az észt, hogy mit hogy kell. És nem tanácsolnak, hanem ha nem követed amit mondanak, még ők néznek rád furán, h mi meg hülyék vagyunk kb.
Más is meg van áldva ilyen családdal? Hogy lehet ez úgy kezelni, hogy azért ne legyen belőle az, hogy innentől nem beszélünk?
Ki hogy kezelte ezt a helyzetet?
Köszönöm!
Igen próbáltuk. Azba válasz, hogy ők nem okoskodnak. Már mondani sem lehet semmit se?
Nem értik mi a bajunk.
Ha pl. 1-2 dolgot mondanak, az még belefér de ha közös sütögetés vagy bármi közös dolog van ez a téma és már 100x elmondják ugyanazt. Borzalmas.
Én már csak hallgatom bólintok és arrébb megyek vagy csinálok vmi mást mert nem akarok haragot. De így néha tiszta ideg vagyok.
Szünettel. Sok-sok szünettel. Nem randiztok pár hétig.
Hidd el utána örülni fognak, ha mentek és egy mukkot nem fognak szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!