Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Két gyerekem van. A nagyobbik nem a ferjemtől van, de kicsi kora óta ő neveli, őt tekinti apának.

A kisebbik gyerekünk közös.

A férjem családja elfogadta ezt a helyzetet, viszont egy dologgal nem tudok kibékülni.

Ha a nagyobbik gyerekemnek van a születésnapja a férjem testvérei nem vesznek neki ajándékot, míg a kissebnek igen. Engem ez nagyon zavar, nekem ők egyformák, egyformán szeretem őket.

Akkor inkább egyikőjüknek se vegyenek semmit, vagy kapjon mind a kettő 1-1 tábla csokit.

Vagy én gondolom rosszul és ezt így néznem kell?

1-2 év múlva már elég nagy lesz ahhoz, hogy felfogja, hogy anya a tesóm miért kap tőlük szülinapi ajándékot és én miért nem?

2021. jún. 20. 13:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
27%
Nem tart szulinapot, mert külön kene annak a mamanak, aki nem is a mamaja, mert nem jin ki a tenyleges nagyszulokkel
2021. jún. 20. 20:13
 52/57 anonim ***** válasza:
Ha lenne szülinapi buli biztos adnának ajándékot a gyereknek ha akkor se adnának egy csokit se az gáz lenne . Ismeretségi körben is sok ilyen van , hogy az új barátnőnek\feleségnek van egy hozott gyereke . Ha nem látjuk a gyereket a születése napján akkor nem kap ajándékot (apróságot ) csak felköszöntjük . Hány éves a gyereked?
2021. jún. 20. 22:12
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
A férjed családja mióta ismerik a gyereked ? Minden összejövetelre viszed ? Kijönnek vele ?
2021. jún. 20. 22:13
 54/57 anonim ***** válasza:
72%
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy a közös gyerek másfél éves. Tehát eddig egy szülinapja volt. Talán a rokonok nem us gondoltak arra, hogy a te gyereked is örülne valaminek. Próbálj meg velük inkább ezen az úton beszélni. Hogy eddig nem volt gond, hisz nem volt tesó, de most a nagyobbnak rosszul esne, ha ő mindig el lenne felejtve. Nem kell követelőzni, amit gondolnak, annyit adjanak. Lehet hogy a fejükhöz csapnak, és elgondolkoznak rajta.
2021. jún. 20. 22:15
 55/57 anonim ***** válasza:
36%
Legvégsö esetben meg emgmondod hogy kifizeted az ajándék árát, csak adjanak neki is valamit.
2021. jún. 20. 22:35
 56/57 anonim ***** válasza:
45%

Ilyet ne csinalj , hogy odaadod az arat, es adjak oda ok..csak hazugsag lesz a gyereknek is, hogy gondoltak ra, kozben nem

Mire jo ez??

2021. jún. 20. 22:48
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyire megértem hogy nem akarnak nagy ajándékot venni, de nem felköszönteni az már bunkóság. Akkor az ő gyerekeinek se adj ajándékot.
2021. júl. 2. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!