Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Két gyerekem van. A nagyobbik nem a ferjemtől van, de kicsi kora óta ő neveli, őt tekinti apának.
A kisebbik gyerekünk közös.
A férjem családja elfogadta ezt a helyzetet, viszont egy dologgal nem tudok kibékülni.
Ha a nagyobbik gyerekemnek van a születésnapja a férjem testvérei nem vesznek neki ajándékot, míg a kissebnek igen. Engem ez nagyon zavar, nekem ők egyformák, egyformán szeretem őket.
Akkor inkább egyikőjüknek se vegyenek semmit, vagy kapjon mind a kettő 1-1 tábla csokit.
Vagy én gondolom rosszul és ezt így néznem kell?
1-2 év múlva már elég nagy lesz ahhoz, hogy felfogja, hogy anya a tesóm miért kap tőlük szülinapi ajándékot és én miért nem?
Igen mindig kapnak ajándékot.
Szerettem volna a nagynak már szülinapi bulit csinálni, anyosommal beszéltem róla, hogy akkor mikor lenne. De lerázta a dolgot, hogy miattuk nem kell bulit csinálni. Anyosome
"Nem birnak ki par orat egyutt gyerek miatt?"
Anyósnak vadidegen a gyerek, nyilván enm akarná miatta semmit kibírni.
Igazából lebeszélt róla, hogy miattuk ne csináljunk bulit, erre ne költsünk, stb.
Nem ölik meg egymást,de mi nem érezzük jól magunkat ha így együtt vagyunk. Nekünk még nem lett volna megterhelő 2 bulit csinálni.
29!
De nem az ő bulijáról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!