Tanácsra lenne szükségem, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Igazabol azon kivul hogy megbeszeled vele semmi mast nem tehetsz.
Mondja meg a szuleinek hogy Neked is segitseg kell nem is beszelve arrol hogy egyutt akar veletek lenni.
A helyzet az, hogy jobban kedvez a szuleinek es huganak mint neked es a 3 gyerekenek. Ez sajnos nagyon sokat elmond......
Hat nem lennek a helyedben.
Reszben persze oke h segit otthon. De nem ilyen piti ugyekben. Ti mar kulon allo csalad vagytok. Szulok reszerol eznagy szemetkedes szerintem pontosan tudjak h 3 gyermek nem kis feladat.
H mennyire szuksege lenne a parodra nektek is. Az h a parod meg ugrik lehet joindulat is vagy ne haragudj meg de lehet csak menekules mert igy nem kell a problemaitokkal szembeneznie. Igy minden teher rad marad. Ez nem pfer reszerol. De azt se ertem alig van otthon es ilyenkor az lenne a normalis minel tobb idot veletek legyen. Gondolom nalatok is ua van teendo.
Igen melyen elbeszelgetnek vele h mi all ennek a valodi hattereben mert itt szerintem sokkal nagyobb problema lehet
Mivel irtad h 2 honapos a legkisebb gyermek lehet raparazott a 3 gyermekre azert fordulhat elo.
De h nem normalos dolog az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!