Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tanácsra lenne szükségem,...

Tanácsra lenne szükségem, hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 08:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj h mar nem a naivsaggal es a kedvesseggel van a gond. Plane ha tobbx beszeltel vele errol

Itt mar erelyesen kell fellepni. Mind vele szemben mint akar anyoseekal szemben. Nehez feladat. Nem konnyu. Igergetesekkel tele a padlas foleg ha sose valtozik semmi. Akkor itt mar mashol van a baj.

2017. febr. 5. 08:57
 12/43 A kérdező kommentje:
Nem tudja párom kezelni a helyzetet. Ő azt látja megoldásnak, hogy akkor megszakít velük minden kapcsolatot. De én nem ezt szeretném, csak azt, hogy egy egészséges normális kapcsolatuk legyen, és vegyenek minket is figyelembe.
2017. febr. 5. 08:58
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Anyossekkal kellene ebben az esetben mindent megbeszelni. H ez igy tovabb nem mehet valtoztatni kell. Sajnoa mivel a pqros erre keptelen neked kell ezt megtenni.

Szerintem itt eleg jol leirtad a problemat eleg ertelmes embernek tunsz eltudod ezt nekik normalisan mondani

Hogy mit valaszolnak azzal ne foglalkozz. Azt majd a parod sakkozza le akkor talan kenytelen lesz ffi modjara cselekedni mint csaladapa.

Nehez lesz de drukkolok nagyon.

2017. febr. 5. 09:04
 14/43 anonim ***** válasza:
94%

Ferjed nem normalis bocsi. Ha nem mehet at hozzajuk minden alkalommal amikor hivjak akkor inkabb megszakitja a kapcsolatot veluk? Ugye tudod hogy ezzel teged zsarol erzelmileg es buntudatot akar kelteni benned??

Regen is yen volt? 1-2 gyerekkel? Jaj miert kell ilyen pasinak ennyi gyereket szulni :( :(

2017. febr. 5. 09:05
 15/43 anonim ***** válasza:
83%

Hmlyérre vesz és te benyeled... gratulálok, én már rég kitettem volna, lényegében így is egyedül meveled a gyerekeid (minek kellett neked három is?!), de még miatta is stresszelhetsz.

Egy gyereknek normális apa kell, nem egy anyuci kisfia, aki magasrol szarik rá, ráadásul ö is ezt a .intát fogja vinni a saját családjába. Feltétlen tönkre akarjátok tenni öket?

2017. febr. 5. 09:10
 16/43 anonim ***** válasza:
Csak duma hogy válttoztatni fog... egy fenét! Azt is megkockáztatom, hogy okkal megy át mindig, pl.mert nem akar veletek lenni, hanem nyugira vágyik. Mégis mit akarsz még, gyakorlatilag nincs apja a gyerekeiknek... vagyis ez már annál ia rosszabb, mintha nem lenne nekik.
2017. febr. 5. 09:15
 17/43 A kérdező kommentje:
Két nagyobbik fiam a férjem kisfia. Férjem korán elhunyt sajnos. Utána egy ideig eléggé magamba voltam zuhanva, utána ismerkedtem meg a mostani párommal, aki nem volt akkor ilyen. A pici baba közös gyermek. Pici születése óta jött elő ez a probléma igazából, de ezt nem tartottam fontos dolognak az elején leírni, mert a probléma szempontjából lényegtelen.
2017. febr. 5. 09:15
 18/43 anonim ***** válasza:

8.46 vagyok

Akkor jol tippeltem az elejen komoly kapcsolati problema lehet

Idoben kellene ezt megbeszelni vele nem anyos temat hanem amit valojaban erzel

Marmint h ez a baba szuletes utan kezdodott.

Jobb meg most az elejen mielott elfajulna megjobban.

Szimplan beparazott ennyi.ideje ffinak lennie APANAK es nem menekulni anyuciekhoz az apasag ellen

Anyosek is ua megerim a penzuket. Jo kis beszelgetest megerdemelnek ok is

Az h az elso ket gyermek nem az ove nem mentseg amikor osszejottetek es jott a pici tudta h vallal meg ket gyermet is akiknek sajnos az apukajuk meghalt ergo vallalta um h mostohaapjuk lesz reszt vesz az eletukben. Ua jelenti joforman mintha sajatjai lennenek. Ha ezt nem igy latja tenyleg link alak. Bar a sajat 2 honapoa babaja iranti viselkedese is jellemzi boven

Esetleg talan lehet vmi komoly lelkiproblema is amit viszont szakemberrel kell keztetni

Ez is elofirdulhat es nem biztos h szimpla xar alak. Mar bocsanat a kifejezesert

2017. febr. 5. 09:26
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha jol értem van a párod akinek van 2nagyobb fia akit te nevelsz,meg közös pici.a gyerekek is mondhatják h apa maradj otthon ha nem dolgozol h velunk is legyél.
2017. febr. 5. 09:28
 20/43 anonim ***** válasza:
35%
Félreértettem.
2017. febr. 5. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!