Tanácsra lenne szükségem, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Ezzel az a baj h mar nem a naivsaggal es a kedvesseggel van a gond. Plane ha tobbx beszeltel vele errol
Itt mar erelyesen kell fellepni. Mind vele szemben mint akar anyoseekal szemben. Nehez feladat. Nem konnyu. Igergetesekkel tele a padlas foleg ha sose valtozik semmi. Akkor itt mar mashol van a baj.
Anyossekkal kellene ebben az esetben mindent megbeszelni. H ez igy tovabb nem mehet valtoztatni kell. Sajnoa mivel a pqros erre keptelen neked kell ezt megtenni.
Szerintem itt eleg jol leirtad a problemat eleg ertelmes embernek tunsz eltudod ezt nekik normalisan mondani
Hogy mit valaszolnak azzal ne foglalkozz. Azt majd a parod sakkozza le akkor talan kenytelen lesz ffi modjara cselekedni mint csaladapa.
Nehez lesz de drukkolok nagyon.
Ferjed nem normalis bocsi. Ha nem mehet at hozzajuk minden alkalommal amikor hivjak akkor inkabb megszakitja a kapcsolatot veluk? Ugye tudod hogy ezzel teged zsarol erzelmileg es buntudatot akar kelteni benned??
Regen is yen volt? 1-2 gyerekkel? Jaj miert kell ilyen pasinak ennyi gyereket szulni :( :(
Hmlyérre vesz és te benyeled... gratulálok, én már rég kitettem volna, lényegében így is egyedül meveled a gyerekeid (minek kellett neked három is?!), de még miatta is stresszelhetsz.
Egy gyereknek normális apa kell, nem egy anyuci kisfia, aki magasrol szarik rá, ráadásul ö is ezt a .intát fogja vinni a saját családjába. Feltétlen tönkre akarjátok tenni öket?
8.46 vagyok
Akkor jol tippeltem az elejen komoly kapcsolati problema lehet
Idoben kellene ezt megbeszelni vele nem anyos temat hanem amit valojaban erzel
Marmint h ez a baba szuletes utan kezdodott.
Jobb meg most az elejen mielott elfajulna megjobban.
Szimplan beparazott ennyi.ideje ffinak lennie APANAK es nem menekulni anyuciekhoz az apasag ellen
Anyosek is ua megerim a penzuket. Jo kis beszelgetest megerdemelnek ok is
Az h az elso ket gyermek nem az ove nem mentseg amikor osszejottetek es jott a pici tudta h vallal meg ket gyermet is akiknek sajnos az apukajuk meghalt ergo vallalta um h mostohaapjuk lesz reszt vesz az eletukben. Ua jelenti joforman mintha sajatjai lennenek. Ha ezt nem igy latja tenyleg link alak. Bar a sajat 2 honapoa babaja iranti viselkedese is jellemzi boven
Esetleg talan lehet vmi komoly lelkiproblema is amit viszont szakemberrel kell keztetni
Ez is elofirdulhat es nem biztos h szimpla xar alak. Mar bocsanat a kifejezesert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!