Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a helyzetet? Lehet, hogy ilyen barátságra nincs szükségem!
Barátnőm által megismertem pár hete egy lányt. Kedvesnek tűnt,kiderült,hogy sok közös van bennünk,ahogy látjuk a dolgokat, a múltunkban is sok hasonlóság van ,így egész jóba lettünk. Már a barátnőm nélkül is párszor összefutottunk,beszélgettünk a tipikus csajos dolgokról,stb. A lány amúgy 27,én 26 vagyok. Aztán egyik alkalommal egy kávézóban üldögélve beszélgettünk,mikor megkérdezte,hogy voltam-e már lánnyal valaha? Mondtam,hogy nem,meg nem is tervezek ilyesmit,mert nem vonz a dolog,sőt. De ő csak tovább ragozta a dolgot. Hogy mert bár neki van barátja,de vonzódik a lányokhoz is,és már a barátjával is szóba került,hogy milyen jó lenne,ha én meg ők ketten...hát köpni nyelni nem tudtam,de elmondtam neki nyomatékosan,hogy nem érdekelnek a lányok.
Aztán hazaérve kérdeztem a barátnőmet,hogy ő tudott-e a lány ezen dolgairól és mondta,hogy hát igen,de nem akarta mondani,mert attól tartott,majd ha megismerem előítéletes leszek vele. Azóta hívogat a lány telefonon,és ha (már csak ott)facebookon beszélgetünk,mindig felhozza az "ötletét" én meg nem győzöm gyakran már erélyesen hárítani ezt az egészet.
Hogy rázzam le? Ha nem veszem fel a telefont,akkor addig hív míg meg nem unom és felveszem neki. Nincs bajom a homo ill. biszexuális emberekkel addig,míg engem békénhagynak. De ez már túlmegy azon a határon.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy oldottátok meg?
Az durva,hogy csak ezért hívogat.
Amúgy szerintem mondd meg neki,hogy ha nem hagyja abba,akkor elfelejthet mint barátnőt és ha megint felhozza,akkor szakíts meg vele mindent.
Ó,én elhiszem.Itt,a képen lévőhöz hasonló kaliberek is találtak már meg.
Amúgy nem lehetne azt mondani,hogy közben lett egy barátod,akit még nem akarsz bemutatni nekik?
Én azt is lehetséges megoldásnak látom, hogy beszélsz a barátnőddel és megkéred, hogy ketten együtt üljetek le valamikor ezzel a lánnyal és magyarázzátok el neki, hogy te nem vagy erre vevő és úgy érzitek, hogy kezd túlzásokba esni a viselkedésével és az állandó hívogatással.
Remélhetőleg ettől észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!