Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szasztok! a helyzetet alább kifejtem, véleményeznétek? első sorban lányok válaszát várnám, de a srácok véleménye is érdekel.
Na, az van, hogy van egy lány akit szeretek, az az érzésem, hogy ő is szeret engem. Ezek ellenére mégsem vagyunk együtt. Lehet, hogy egy másik lány a problémája, aki nekem barátom.(és tényleg csak barát!) Már tett célzást arra, hogy nem kedveli, stb. én pedig már többször is a tudtára adtam, hogy engem csak ő érdekel. A lánnyal most barátok vagyunk, ami azért szívás, mert tényleg, nem csak úgy mondjuk, és érzem rajta, hogy több ez a részéről, mint barátság, ha viszont lépnék előre a kapcsolat felé, elutasít. A másik lányra pedig úgy néz, mint a véres rongyra..
A kérdés az lenne, hogy: azt lehetségesnek gondoljátok, hogy szimplán makacsságból, önfejűségből és büszkeségből, még azért se fog összejönni velem?? ahogy ismerem, ez is benne lehet...lányok??? veletek volt már ilyen?
és jöhetnek tippek is, hogy mit tegyek.
Hú ez kellemetlen.
Szerintem szeretne összejönni veled, de talán attól tart, hogy egy szerelmi háromszögbe lépne bele. Annak ellenére, hogy benned talán egyszer megbízik, hogy a lány barátoddal nem akarsz összejönni, de talán a lányban soha. Esetleg az lehet a fejében, hogy "én minek kellenék, ha mindent megbeszélhetsz azzal a másik csajjal."
Viszont fogalmam sincs, hogy mit kellene tenned. Bocsánat. 21/L
Köszönöm válaszod, és semmi gond.
Amiket pedig írtál...hát van benne valami. agyalgatok rajta.
A "véres rongy"-ot ha lehet inkább hanyagold így talán még egy kicsit közelebb juthatsz a másik lányhoz, de szerintem nem feltétlenül biztos hogy a másik lány a gond lehet egy másik fiu, eegy valami ami nem tetszik neki rajtad vqgy egyszerüen csak félénk...
Ezt naphosszat lehetne fojtatni.
És az előttem válaszolóknak üzenem:
- attol hogy ezt az egyetlen egy lehetséges problémát írta le attol még nem biztos hogy ez a probléma!
Amugy meg visszatérve a témára szerintem figyeld a lány reakcióit!
Pl.: beszélgetsz a lányal oda megy a másik lány visszább fogja e magát, ha beszélsz vele eldönti a fejét, csavargatja a haját stb.
SOKSIKERT
kösz a segítséget.
fos egy helyzet, az már biztos! :) ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!