Ránéznétek, véleményeznétek? Életem első görbéje.
Nagyon szeretnénk már a babát, több mint egy éve várjuk. Egy picit hiányos a diagram (pl. az ovufájdalom meg az együttlétek tekintetében), de hátha így is bír információval számotokra!
"Normális" a görbém? Esélyesnek tűnik?
szia!
nem vagyok nagy szakértő, de leírom amit én gondolok, legfeljebb kijavítanak majd:D
hát szerintem 7.én azaz a 21. napon volt a p.é-d mert akkor indult felfelé, ugy hogy fent is maradjon. azaz szerintem ha volt p.é-d akkor késői, és onnan kezdve kb 14 napra kell nem várni a vérzést. ahogy látom az előző ciklusod 28 napos volt. ha igazam van akkor a mostani kb 34 napos lesz.
hát én ennyit veszek ki a görbédből, lehet valaki majd kijavít de én sok szerencsét kívánok neked!!
Én egyet értek Veled Kedves Első:)
Csak még annyit hozzáfűznék a kdves Kérezőhöz,hogy nem kell minden nap ovutesztelni,mert pénzkidobás,-de ezt csak javasolhatom-.
Azért értek még egyet az elsővel,mert az ovuteszt is erősíti a hődet--vagy éppen fordítva.
Nem tudom mikor voltatok eggyütt--mert nincs jelölve--de ha Te tudod,hogy eggyütt voltatok a + ill az első--napon,akkor eséleyes vagy!
A ciklusod 34 napos lesz,ha a luteális fázisod 14 napos.
Sok sikert!
A 21. napon ovuláltál, tehát a 6. dpo-n vagy.
Ha 14 napos a luteálisod, akkor 24-én esedékes a köv. mensi.
Hát igen, neki is, de nekem sem lenne utolsó ajándék... :)
Amikor az ovuteszt pozitívat jelölt, másnap együtt voltunk, az biztos. A többit nem tudom napra pontosan.
Az egyedüli furcsaság a mostani ciklusomban, hogy már 4. napja úgy görcsöl a hasam, mintha bármelyik percben meg akarna jönni. Ilyen még sosem volt, nem is nagyon tudom mire vélni.
Hát, mindenesetre reménykedünk, reménykedünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!