Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a helyzetet? Lehet, hogy ilyen barátságra nincs szükségem!
Barátnőm által megismertem pár hete egy lányt. Kedvesnek tűnt,kiderült,hogy sok közös van bennünk,ahogy látjuk a dolgokat, a múltunkban is sok hasonlóság van ,így egész jóba lettünk. Már a barátnőm nélkül is párszor összefutottunk,beszélgettünk a tipikus csajos dolgokról,stb. A lány amúgy 27,én 26 vagyok. Aztán egyik alkalommal egy kávézóban üldögélve beszélgettünk,mikor megkérdezte,hogy voltam-e már lánnyal valaha? Mondtam,hogy nem,meg nem is tervezek ilyesmit,mert nem vonz a dolog,sőt. De ő csak tovább ragozta a dolgot. Hogy mert bár neki van barátja,de vonzódik a lányokhoz is,és már a barátjával is szóba került,hogy milyen jó lenne,ha én meg ők ketten...hát köpni nyelni nem tudtam,de elmondtam neki nyomatékosan,hogy nem érdekelnek a lányok.
Aztán hazaérve kérdeztem a barátnőmet,hogy ő tudott-e a lány ezen dolgairól és mondta,hogy hát igen,de nem akarta mondani,mert attól tartott,majd ha megismerem előítéletes leszek vele. Azóta hívogat a lány telefonon,és ha (már csak ott)facebookon beszélgetünk,mindig felhozza az "ötletét" én meg nem győzöm gyakran már erélyesen hárítani ezt az egészet.
Hogy rázzam le? Ha nem veszem fel a telefont,akkor addig hív míg meg nem unom és felveszem neki. Nincs bajom a homo ill. biszexuális emberekkel addig,míg engem békénhagynak. De ez már túlmegy azon a határon.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy oldottátok meg?
08:10!
Szerintem meg tanulj meg helyesen írni ;)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!