Tanácsra lenne szükségem, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 08:04
41/43 anonim válasza:
Ja, kihagytam: 32-es konkretan kozolte hogy a kerdezo KETSZER is nem megfelelo part valasztott...ez VERBELI genyosag volt, bakker az elso parja nem felrekefelt hanem meghalt!! Legyetek mar tapintatosabbak de most komolyan, gonoszsag asszony a a neved.... mondom ezt nokent, az ilyen mondatok miatt amit ideztem 32-tol szegyellem a sajat nememet :(
43/43 anonim válasza:
37 a tied nem vélemény, hanem valamiféle rosszindulatú jósolgatás és találgatás, erre szerintem senkinek semmi szüksége nincsen, maximum neked, ha ettől jobban érzed magad, hogy másokat bántasz és alaptalanul feltételezgetsz mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!