Mit gondolsz az ilyen rokoni "dicséretről"?
Figyelt kérdés
Húgom most államvizsgázott le.
Ezzel nincs is gond,szép dolog,amit elért,vagy ha valaki gratulál neki,de van olyan rokonom,aki ezt írta anyámnak.
"Milyen ügyes,ő érdemli meg egyedül,hogy támogassátok!"
Na már most én úgy érzem,hogy itt nem az volt a lényeg,hogy megdicsérjék,vagy gratuláljanak,hanem egy burkolt célzás,hogy engem és a másik testvéremet nem tartanak semmire.
Eleve nem értem miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni,vagy kedvességnek álcázni a gyűlölködést.
Másrészt nem tudom milyen jogon veszi a bátorságot valaki,hogy eldöntse,hogy a szülei melyik gyereküket hogyan támogatja.
A ti környezetetekben is gyakori a hasonló vagy csak én születtem olyan családba,ahol sok a hasonló "kedves" rokon?
2021. jún. 16. 00:58
21/21 anonim válasza:
Mint a kérdező, aki kesrűségében becsmérli úgy a húgát, hogy ő maga semmit sem ért el. A rokonok gyökerek, dea kérdező is. Semmi szimpátiát nem érdemel az, aki teljesíteni nem tud, de másokat lefikázni meg igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!