Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek bunkó vagyok ha...

Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.

A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.

Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.

Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)

Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.

Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.

2021. ápr. 30. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Savlekotő ***** válasza:
14%
Sejtem h facere Instára kell a sok idilli látszat családi fotó.. Ő meg boldog tuti ez a baja a kérdezőnek is..
2021. ápr. 30. 11:45
 52/61 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt nekem szántad, soha nem teszek fel családi fotót (sem) a facebookra. Egyszerűen marhára zavarna egy idegen ember, aki még a kislánynak is tök idegen. Az is más, hogy az utcán összefutunk és bemutatja és az is, hogy elhozza egy fontos családi eseményre.

Ha pedig már hónapok óta együtt vannak, az megint más kérdés, nyilván hozhatná magával.

2021. ápr. 30. 11:52
 53/61 anonim ***** válasza:
95%

"A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval"

Azoknak ollóztam ide, akik nem tudják értelmezni a kérdező írását.

Tehát nem, nem ismerik egymást régóta, csak egy hete ismerte meg. Ennyi erővel bárkit odavihetne magával, egy tök idegent is az utcáról.

Arról nem beszélve, hogy felnőttként egy hét után kijelenteni, hogy én halálosan szerelmes vagyok ... édes Istenem, szánalmas.

2021. ápr. 30. 11:54
 54/61 Savlekotő ***** válasza:
37%
Nem neked a kérdezőnek... Tele van hányva a face insta cukormasszával közbe meg irritálja őket még egy idegen utcán sétáló pár is nem h egy rokon boldogsága.. Tolják a gyerekeiket mindenki arcába és hasra kéne esni egy 100 adik büfis fotótól. Insta lakodalom,aztán 2 év múlva valóper. Hányinger,az ember gyomra sokszor kifordul sajnos manapság.. Kérdező meg csak fröcsög a csajra hogy lenyomják a torkán a boldogságukat na vajon miért ..
2021. ápr. 30. 11:57
 55/61 anonim ***** válasza:
18%

" hete ismerkedett meg"

Ez lehet ugyanolyan ferdítés h 6 év után minek akartok összeköltözni meg korai.

Mindenki saját maga dönti el ki kell neki.

Lásd gyerek mellől 20 év múlva is lehet válni.

Az meg más tészta h a kérdező nem akarja látni a palit. De nem ide kell írkálni mert k×rva gyerekes

2021. ápr. 30. 11:59
 56/61 anonim ***** válasza:
73%
Hát én nem éreztem volna jól magam egy olyan családban ahol holmi születésnapokra pofavizitet írtak elő
2021. ápr. 30. 12:07
 57/61 A kérdező kommentje:

Azért viszi el mert nincs barátja. Se nő, se férfi. És milliószor elmondta hogy neki nincs pasija sem barátnője. És ilyenkor mutogatja. Megy a kép a facebookra. Ott is heti 1x tuti van valami kép magáról.

Én nem vagyok ilyen ember. Nem tudok ezekkel azonosulni. De elfogadom aki ilyen.

2021. ápr. 30. 12:20
 58/61 anonim ***** válasza:
23%
Persze persze.
2021. ápr. 30. 12:29
 59/61 Bellatrix:3 ***** válasza:
11%
Nem zavar, de elfogadom, de. Azt remélem tudod, hogy csak áltatod magad ha tényleg elfogadnád meg nem zavarna nem lenne de a mondatba. A helyett, hogy ide írogatsz ezzel az erővel már régen megmondhattad volna neki mi böki a csőröd.
2021. ápr. 30. 12:46
 60/61 Bellatrix:3 ***** válasza:
7%
Aki meg mindenkit lepontoz csak mert nem ért egyet a kérdezővel remélem erre izgul és lett egy jó napja. 😏
2021. ápr. 30. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!