Elvileg jövőre jön a part 2, mit szóltok hozzá? Szerintetek miértnem most? Milyen animét ajánlotok addig? Levi's backstoryn kívűl, miv azt megfogom nézni.
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 10:40
1/8 anonim válasza:
Szórakozás -> Anime, manga (kategória) Több választ kapsz
2/8 anonim válasza:
Igen, tényleg rossz kategóriába helyezted a kérdést, mert a Szórakozás témát szokták leginkább böngészni az Anime rajongók.
3/8 anonim válasza:
Kezdd el a Tensei shitara slime datta ken-t, az is van olyan izgalmas meg jók a harcok is.
4/8 anonim válasza:
Erre az évadra is alig volt idejük.. valószínűleg így tudták beütemezni.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezeket az animék érdemes megnézni ha még nem láttad:
Moriarty The Patriot
SK8 The Infinity
Bungou Stray Dogs
Jujutsu Kaisen
Black Butler
My Hero Academy
Haikyuu!
Kuroko no Basuke
The Millionaire Detective
The Misfit of Demon King Academy
A Chivalry of the Failed Knight
Kekkai Sensen
Gangsta
Tokyo Ghoul
Noragami
Hataraku Maou-sama!
Death Note
Ao no Exorcist
Darker Than Black
Free!
Swort art online - ezt még nem láttam, de sokan ajánlották úgyhogy majd mindenképp megnézem
Owari no sheraph
Mahouka koukou no rettousei
Zettai Karen Children
Noblesse
Prince of Stride Alternative
Mo Dao Zu Shi - ez kínai de érdemes megnézni mert jó kis anime
Most így hírtelen ennyi jutott eszembe. Lehet hogy már láttál belőle valamit, de remélem azért tudtam segíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, még csak az aoton kívűl a death noteot láttam :D a Noragamira gondkltam amúgy sokszor meg a mhara is
2021. márc. 26. 06:29
7/8 anonim válasza:
A Slime-ot miért kellett leszavazni? Animés listákon előkelő helyen és egyre csak jön feljebb.
8/8 anonim válasza:
Még a manga se fejezödőtt be ezért nem jön most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!