Attack on Titan animéből Levi miért sok ember kedvence?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nekem is kedvencem,de nemtudom,miért.2018. szept. 20. 17:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég túlértékelt karakter, bár abból az animéből még mindig a legjobb karakter. Eren egy idióta, Mikasa unalmas, Armin meg gyáva (bár én személy szerint kedvelem a legutóbbit).
2/7 anonim válasza:
Menci azért. Csak simán megfog mindenkit a skilljeivel, az eszével, meg úgy mindennel. Sztem😀
3/7 anonim válasza:
Az egész személyisége. Mindig ugyan az a mogorva fej, kemény, meg se rebben az arca amikor küldetésük van és hozzá jön az, hogy tisztaság mániás, amitől vicces is lesz. Meg a karektere is helyesen néz ki.
4/7 anonim válasza:
Mert értelmes, erős, fejlődőképes és szeretnivaló.
5/7 anonim válasza:
Mert ő az animékben/mangákban tipikusan előforduló rosszfiús jófiú vagy éppen fordítva, hűvös, beforduló természettel, de ugyanakkor keménylegény is, illetve van valamilyen mániája, amitől kissé viccesnek hathat (a takarítás).
6/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy sok rétege van. Először szimplán menőnek tűnik, ami megfogja az embereket, a hűvös stílusú karaktereket pedig általában kedvelni szokták. Később, mikor elkezdenek kiderülni róla a dolgok, a háttere, kibomlik a depressziója, láthatóvá válik az inszomnia, stb. akkortól pedig sajnálni is könnyű, eléggé belemegyünk a lelkivilágába, hogy empátiát is ébresszen a nézőben, aki már csak ezért is kedveli. Emellett pedig nyilván van egy rakás jó tulajdonsága (bátor, hű barát, jó vezető, és az esze is a helyén van), amit pont az, hogy milyen szinten hivatásos boxzsák a történetben, és mennyire nem hagyják kivergődni a fájdalomból, csak kihangsúlyoz (hiszen ilyen sorssal lehetne kimondottan rossz ember is, ehhez képest azért fenntart egy erkölcsi mércét), és ezzel igazából ott is vagyunk, hogy igazán szerethetővé vált.
7/7 turidominik16 válasza:
Meet ô a legprófibb gyilkos az egész animébôl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!