Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?
A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.
A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.
Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.
Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)
Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.
Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.
Akkor meg ezt kell neki megmondani.
De akkor ha férjhez megy akkor majd a férjét sem.vihet hozzátok?
Azért ezt rendesen túlreagálod. A helyett, hogy örülnél annak, hogy boldog látatlanba ítélkezel. Le merem fogadni, hogy a sógornődet is utálod csak a férjed miatt elviseled.
Meglátásom szerint jelen esetben te viselkedsz indokolatlanul bunkó módon 1 jó érved nincs, hogy miért ne mehetne csak mondvacsinált dolgok minthogy túl korai meg stb. Az meg hogy ki mikor mennyi idő után mutatja be a párját az sehol nem egyforma volt ám olyan nálunk is, hogy valaki 1 hét után hozta oda akkor mi van? Elfért, normálisan viszonyultunk hozzá ennyi. Ha meg utálod a csajt ne játszd meg magad mond el neki mi bajod kerek perec nincs honnan kitalálja. Annyira utálom az ilyet amikor a helyett, hogy a szemembe mondanák mi bajuk kezdik kerülgetni a dolgokat. Mond ki neked is jobb.
Ezen felül meg nem te laksz ott egyedül a férjednek is van ám beleszólása ha tetszik ha nem. Amit a 23as mond az részben hülyeség mert nem biztos, hogy a férjét zavarja felesleges ráküldeni és a szájába adni a szavakat. Ha ilyen feleségem lenne én bizony ilyen esetben azt mondanám, hogy figyelj az asszony nem akadja, hozzad xy-t.
Hát én jó párszor megtalálni véltem a nagy őt, mire a legutóbbihoz hozzá is mentem, és teljesen normálisan állt a tágabb család az aktuális párjaimhoz. Volt vagy 5, akikkel találkoztak mind. Utólag inkább én érzem kínosnak, hogy minek kellett vinnni, mikor végül mégis ment a levesbe mind, de a család részéről teljesen megvolt a nyitottság feléjük és ezt ők is értékelték.
Lehet, hogy egy jó fej emberrel ismerkedhetnétek meg, te meg ellenségeskedsz és kirekesztő vagy. Mitől félsz, ellopja az ezüst halkést vagy megrontja a gyerekeidet? Nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod, de nyilván a saját házatokba azt engedtek, akit akartok.
Bocsánat de nem pontoztam le senkit sem.
A férjemnek ugyanez a véleménye, csak ő nem egy ilyen szembe menő típus, őt igazán nme érdekeli. De ő is megjegyezte nekem, hogy ez kissé korai.
Persze hogy nem ismerem ezért sem mondtam róla azt hogy ilyen vagy olyan, csak azt hogy ezt hallottam már róla. De nincs véleményem róla. Biztosan rendes srác. A sógornőmmel aincs különösebb bajom. Csak eddig egy felelősségteljes csajnak ismertem meg az évek alatt, de most olyan mint egy hülye kis csitri. Biztosan a szerelem teszi vele ezt. D
Végül úgy döntöttem hiába való lenne beszélni vele jönni fognak mindketten. Úgysem fogja fel. Most ez a nagy szerelem az első. Én meg örülök a boldogságának. Csak remélni tudom, hogy a szülinap az szülinap marad.
Miért ne lenne szülinap?
Gondolod majd felvágja sógornődet a torta mellé azt jól megnyomja előttetek vagy mi? Talán elviszi a showt mert megkéri a kezét vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!