Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek bunkó vagyok ha...

Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.

A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.

Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.

Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)

Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.

Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.

2021. ápr. 30. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Savlekotő ***** válasza:
7%
Ne menjen ő se megy te ,meg szexelj akkor nem más szexe boldogsága irritálna ennyire..
2021. ápr. 30. 10:31
 42/61 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom, savlekötő ezt a zagyvaságot... ha helyesen központoznál, talán értelmesebb lenne amit írsz..
2021. ápr. 30. 11:12
 43/61 anonim ***** válasza:
58%

Egy hetes dugópajtit teljesen felesleges bármilyen eseményre is vinni-hívni.

Nekem legalábbis eszem ágában nem lett volna hasonló sem, mert egy hét az szexre tök jó, meg hogy valamit tudjunk a másikról, de annyi. Egyáltalán nem is ismeri azt a pasit.

2021. ápr. 30. 11:13
 44/61 Savlekotő ***** válasza:
17%
Én csak azt érzem h itt a gyerekes nő azért fúj a csajszira mert kivirult a boldogságtól jó szex van ,nincs teher gyerek stb.. Eleve utálta eddig is itt teszem a fejem a vas alá.. Akit más boldogsága ennyire kicsinál frusztrál irritál,fröcsögni tud csak egy boldog pár láttán, az belül tudja h ő nem boldog a sajátjában hiába adják elő kifele a cukormasszát.. Átlátszó mindig,pszichológia..
2021. ápr. 30. 11:18
 45/61 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk a családban íratlan szabály volt, hogy akit csak pár hete ismerünk, nem visszük családi összejövetelekre. Miért kéne bemutatni mindenkit a családnak, akit még mi magunk sem ismerünk? Egy hét az semmi, ennyi idő alatt nem alakulhat még komolytalan kapcsolat sem két ember között, ez eddig még szimplán csak ismerkedési fázis. Eleve a csajt nem értem, engem roppantul zavarna, hogy olyan ember viszek a családhoz, akit még én sem ismerek. Bár ha a másik oldalt nézem, egy hetes ismeretség után eszem ágában nem lenne elmenni egy családi rendezvényre a srác helyében.
2021. ápr. 30. 11:19
 46/61 anonim ***** válasza:
20%

Milyen egy hetes dugópajtik?

Nektek ilyenek vannak?

Egy hete vannak együtt hivatalosan de kitudja már mióta ismerik egymást.

Egy hetes dugópajtinak eszébe se jutna elmenni ilyen eseményre ezért vélhetően komolyak a szándékai.

Ígyis szokták " tesztelni" egymást a párok.

2021. ápr. 30. 11:20
 47/61 anonim ***** válasza:
82%

Pedig én a kérdező el érték egyet. Ez egy családi esemény, ahol az ünnepelték számára idegeneket nem illik vinni. Főleg nem meg kérdezés nélkül.

Nyugodtan mondd meg a sógornődnek, hogy te nem szeretnél egy idegent kerülgetni ezen a napon. Bármikor szívesen látjátok, de ez most a legmegfelelőbb alkalom erre. Azért gondolj bele, hogy te feszült leszel, mert nem így tervezted ezt a napot, ami majd kihat a kicsike is. Ha nem akarod, hogy ott legyen, ne rontsd el a napotokat. Ha meg megsértődik, az sem baj.

2021. ápr. 30. 11:22
 48/61 anonim ***** válasza:
88%

Ebből a kérdésből is látszik, hogy ahány ház, annyi szokás.

Én pl. abszolút megértem a kérdezőt, franc akarná a családi fotókon egy idegen ember arcát nézegetni. (nyilván ha már hónapok óta együtt lennének, akkor nyitottabb az ember, mert látja, hogy tartanak valamerre)

Tök jó lesz majd, mikor pár év múlva előveszik a fotóalbumot és egyikőjük sem tudja majd megmondani, hogy ki van a fotón 😁

Fene akarna a saját házában feszengeni egy idegen előtt, mert a lányka nem tud pár órát külön tölteni az egy hetes pasijától.

2021. ápr. 30. 11:27
 49/61 anonim ***** válasza:
26%

Amikor megismerkedtünk a pasimmal, akkor kb 2 hét után elvitt anyukájához egy egész hétvégére (200 km-re lakik tőlünk). Utólag tudtam meg, hogy a húga csinálta a fesztivált, hogy 2 hét után minek cuccolja oda a csaját, senki nem kíváncsi a hetente változó nőcskéire... Akkor párom megmondta neki, hogy más vagyok, ennyi idő alatt neki egyértelmű, hogy működni fog.

Ez 9 éve volt...

2021. ápr. 30. 11:33
 50/61 anonim ***** válasza:
19%

Családi fotók

Bakker én a saját családommal sem fotózkodom. Ja h fbn nem akarsz magyarázkodni?

Nem állítod oda senki mellé azt kész majd ő csinálja a képet.

Mindenki idegen először.

Gondolom téged se 8 év múlva vittek haza.

Oké egy hét...de ők már előtte ismerkedtek feltételezhetően

2021. ápr. 30. 11:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!