Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetej ettől függetlenül...

Szerintetej ettől függetlenül lehetek terhes? Vagy lehet hozzá köze?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az az en helyzetem hogy sosem jutok el a csúcsra szex alatt, pedig nem rövid és iszonyatosan élvezem mindig, tehát ezzel nincs baj.. De még egyszer sem történt meg. Egy jó ideje raszantuk magunkat a babára viszont mar több mint egy éve nem jó. Mondjátok hogy ennek nem lehet köze hozzá mert már tényleg annyira utálom magam hogy egy selejt vagyok kb... Fogalmam sincs mi lehet es mar erre is gondoltam, mi van ha...

2020. nov. 15. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
hát nézd, ezt te érzed ha beléd ömlik az a bizonyos...viszont szerintem jövőre nézz el nőgyógyászhoz. amúgy meg nekem nagyon úgy tűnik, hogy a párod... szoktak fájdalmaid lenni?
2020. nov. 15. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Elirtam szóval több mint egy éve nem jön a baba.

Mi nem tűnik úgy?

2020. nov. 15. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
tudtommal már nagyon sok segítség lehet, de előtte kell kivizsgálás. viszont ne tartsd magad selejtnek, mert lehet neked orvosi kezelés kell hozzá. azt mondtam lehet a párod nem termékeny, te meg az vagy. de nincsenek durva alhasi görcseid fájdalmaid?
2020. nov. 15. 22:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek se görcseim se fájdalmaim.. Párom holnap kér időpontot sperma kivizsgálásra.. Hát remélem kapunk még idén rá időpontot.. Aztán ha ő rendben van utána megyek en is kivizsgáltatni magam. Az érdekelne hogy akkor ez hogy egyáltalán nincs orgazmusom nem lehet ra hatással hogy nem esek teherbe ?
2020. nov. 15. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem ,ez a kettő teljesen független. (akik úgy estek teherbe, hogy megerőszakolták őket, azoknak képzelhetjük mekkora orgazmusuk lehetett, semmekkora)
2020. nov. 16. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:
En ezt értem, de maskor nekik lehet van nekem meg sose.. Igy is független az egész?
2020. nov. 16. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
mikor magadnak csinálod,akkor van orgazmusod?
2021. ápr. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!