Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek bunkó vagyok ha...

Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.

A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.

Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.

Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)

Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.

Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.

2021. ápr. 30. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
30%
És te nem vagy bunkó?
2021. ápr. 30. 08:05
 2/61 anonim ***** válasza:
33%

Mit fáj az neked h elviszi? Addig mindig is vadidegen lesz neked amíg meg nem ismered.

Túl reagálod, hisztizel feleslegesen...

2021. ápr. 30. 08:05
 3/61 anonim ***** válasza:
35%
A lány bizalmat ad neked azért is akarja vinni te meg egy parasztoskodsz
2021. ápr. 30. 08:06
 4/61 anonim ***** válasza:
81%
Én mondanám neki hogy ne hozza. Idegent nem akarok a házamban kerülgetni. Még ő maga sem ismeri a srácot.
2021. ápr. 30. 08:08
 5/61 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem jogos a felháborodásod. Be sincs mutatva a családnak a fiú, nem a családi eseményeken kell randizgatni.

Fordított esetben én is kényelmetlenül érezném magam, hogyha 2-3 hét ismerettség után bemutatás nélkül vinne el a párom szülinapokra.

Szerintem nem illendő.

Ha komoly a kapcsolat, akkor a következő ünnepségen úgy is csatlakozik a családhoz, ha meg nem akkor egy idegen, és semmi keresni valója egy belső ünnepen.

2021. ápr. 30. 08:10
 6/61 anonim ***** válasza:
89%
Épp megbolondult a csaj a szerelemtől. 1 hetes pasit/csajt nem viszünk még be a családba. Jól néznénk ki,ha minden alkalmi dugópajtit hazahurcibálnánk a szülőknek, a családi fészekbe..Majd ha komoly kapcsolattá válik, akkor igen.Szólj neki nyugodtan.
2021. ápr. 30. 08:12
 7/61 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire hozni akarná, engem személy szerint nem zavarna. Neki kéne éreznie, hogy egy ennyire friss kapcsolatot még kellemetlen családi eseményekre citálni, de ha ennyire szerelmes nem bántanám meg azzal, hogy ne hozza.
2021. ápr. 30. 08:12
 8/61 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg meg fog sértődni de ettől még neked van igazad. Aztán ha nem jön be mégsem a sráccal a dolog akkor a következő családi eseményre meg másikat hoz?
2021. ápr. 30. 08:13
 9/61 A kérdező kommentje:
Azért mert ő sose viselkedett így. Mióta lefeküdt vele teljesen más ember lett. Ha legalább hónapok óta ismerné és mi is megismertük volna már más lenne, de ez egy családi esemény, amin úgy gondolom egy tényleg egy hete megismert személynek nincs helye. De haragot sem akarok mert ha nagyon szerelmes ő ezt nem fogja érteni.
 10/61 anonim ***** válasza:
85%

Egy hetes ismeretséget nem szokás családi eseményekre cipelni.

Én speciel el sem mennék a pasi helyében, mert a bemutatásnak még nem jött el az ideje.

.

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!