Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?
A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.
A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.
Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.
Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)
Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.
Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.
Mit fáj az neked h elviszi? Addig mindig is vadidegen lesz neked amíg meg nem ismered.
Túl reagálod, hisztizel feleslegesen...
Szerintem jogos a felháborodásod. Be sincs mutatva a családnak a fiú, nem a családi eseményeken kell randizgatni.
Fordított esetben én is kényelmetlenül érezném magam, hogyha 2-3 hét ismerettség után bemutatás nélkül vinne el a párom szülinapokra.
Szerintem nem illendő.
Ha komoly a kapcsolat, akkor a következő ünnepségen úgy is csatlakozik a családhoz, ha meg nem akkor egy idegen, és semmi keresni valója egy belső ünnepen.
Egy hetes ismeretséget nem szokás családi eseményekre cipelni.
Én speciel el sem mennék a pasi helyében, mert a bemutatásnak még nem jött el az ideje.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!