Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek bunkó vagyok ha...

Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.

A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.

Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.

Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)

Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.

Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.

2021. ápr. 30. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Igen simán hozna másikat, ebből kiindulva. Ez a második fiú az életében és látom hogy olyan mint egy hülye kis csitri holott 23 éves. Plusz ő az egyik keresztszülő is simán rajta lenne a fiú is a fotókon.
2021. ápr. 30. 08:16
 12/61 A kérdező kommentje:
A srác fogni akar magának egy rendes jó módú csajt. Sajnos a srác nem a legjobb választás, elég zűrös ahogy hallottam. Megcsalások, exek, meg elég nagyképű és nagyon a pénzre megy. Én ezt csak hallomásból tudom. Kicsit szar helyzetben erzem magam.
2021. ápr. 30. 08:18
 13/61 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen kevés ideje vannak együtt, akkor tényleg furcsa, hogy el akarja hozni. Valahogy szépen mond meg neki, hogy neked nem tetszik ez.
2021. ápr. 30. 08:18
 14/61 anonim ***** válasza:
94%
Jogos, még túl korai
2021. ápr. 30. 08:19
 15/61 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút jogos, még nagyon korai lenne. Kérdés, hogy ezt miként mondod meg valakinek, aki ki sem lát a rózsaszín köd mögül.
2021. ápr. 30. 08:22
 16/61 anonim ***** válasza:
55%

Azért te se vagy piskóta, hogy így látatlanban, hallomásból értesülve vagy igaz, vagy nem dolgok alapján előre elítéled a srácot....

Mondani kell a sógornonek,hogy szűk családi esem3ny lesz, egyedül jöjjön.

2021. ápr. 30. 08:28
 17/61 anonim ***** válasza:
83%
hivatkozz a covidra, ha kérdezi, hogy miért????
2021. ápr. 30. 08:31
 18/61 A kérdező kommentje:

Csak leirtam mit hallottam, de irtam is hogy nem ismerem. Nekem ő idegen.

Sajnos ők abszolút nem tartanak a covidtól.

2021. ápr. 30. 08:35
 19/61 anonim ***** válasza:
89%
Nem ismered a srácot. Lehet hogy normálisabb mint a sógornőd. Tény hogy nem illik odavinni, de ezt nekik kell érezni, ha szólsz, nem fogják érteni hogy mi bajod van. Amúgy igazad van.
2021. ápr. 30. 08:36
 20/61 anonim ***** válasza:
42%
12es hozzászólásod alapján elég jól ismered azt a srácot, úgyhogy a vadidegen kártyát előhúzni kifogásként elég olcsó. Nem azzal van a bajod, hogy nem ismered, hanem hallottál róla ezt azt és már utálod is. Ami önmagában nem baj, csak akkor ezt mond. Ha a jóhírű családból származó ifjú orvos Gipsz Jakab jönne egy hét után a családi eseményre, akkor biztos nem lenne semmi bajod, rögtön nem lenne olyan zártkörű a parti.
2021. ápr. 30. 08:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!