Szerintetek bunkó vagyok ha közlöm vele, hogy ne hozza a fiúját?
A sógornőm egy hete ismerkedett meg egy fiúval akibe a férjem elmondása szerint teljesen belezúgott és mintha elvesztette volna az eszét, úgy viselkedik.
A hétvégén lesz az ikreim 2. születésnapja azt követő héten meg az én születésnapom.
Ma mondta a férjem, hogy fél füllel hallotta hogy elvileg az új sráccal jönne mindkét eseményre.
Semmi kifogásom, persze randizzon meg minden de ez nekem kicsit furcsa, hogy egy családi rendezvényre hozzá mindenféle azért jelzés nélkül 1 hét után,(kaja torta rendelve van)
Igazából nekem az nem tetszik ebben, hogy ez szerintem bunkó viselkedés.
Hogyan kellene ezt lereagálnom? Mert haragot sem akarok, de nekem ez a fiú azért vadidegen.
"Kedves Juli! Tudom, hogy új szerelem van a láthatáron, igazán örülünk a boldogságodnak és a legjobbakat kívánjuk.
Azt gondolom, sőt ragaszkodom hozzá, hogy mivel egyáltalán nem ismerjük a választottadat, nem az ikrek születésnapja a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy ezt megejtsük, hiszen idő és lehetőség sem lesz arra, hogy rendesen beszélgessünk, foglalkozzunk vele, még te magad is alig ismered.
Mivel viszont tényleg nagyon kiváncsiak vagyunk a kedvesedre és tudod, hogy a családban szeretettel fogadjuk, ezért beszéljünk meg egy másik alkalmat májusban, amikor elhozod bemutatni és mindannyian csak rátok figyelhetünk egy kávé és süti melett (bor, sör, pálinka, anyámkínja, ami nálatok szokás).
Ez egy szűkebb családi esemény, mint azt magad is jól tudod, reméljük a jövőben majd csatlakozik a lovagod is hozzád, de egyenlőre vadidegen, szeretnék a fiúkra és a családra koncentrálni ezeken a születésnapokon, nem lesz sem a hely, sem az idő alkalmas arra, hogy most mutasd be mindenkinek és kellő figyelmet is kapjon."
Ha mindebből sem ért, (mert átmenetileg nem működik a szürkeállománya, csak az a része, ami az alvásért, evésért és szexért felel) akkor pedig a kedves férjed tömören, velősen mondja meg neki utána, ha lehet kettesben, hogy l ne legyen neki kellemetlen, hogy:
"Figyelj Juli, bíztam benne, hogy értesz a szép szóbol is, de tévedtem, így annyit tudok hozzátenni, hogy kategorikusan és határozottan kijelentem, ne hozd el Bélát az ünnepségre, szeretnék a fiaimra és a feleségemre figyelni, mert róluk szól ez a történet. Bíztam benne, hogy erre magadtól is rájössz, de ha nem, én segítek akkor, kérlek egyedül gyere , majd megismerkedünk a vadiúj pároddal egy másik alkalommal, nincsen pár hét után semmi keresnivalója egy szűk családi rendezvényen és bemutatni sem az ikrek és a nejem szülinapján illene. Erről nem nyitok vitát, téma lezárva!"
#23 ez nagyon jó.
A férjem mondta már az anyjának mert pont az előbb beszéltek úgy burkoltan. A mama szerint nincs semmi gond ha jön a fiú. El fog férni és végre a lánya is megtalálta a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!