Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nyaralás anyóssal,apóssal?

Nyaralás anyóssal,apóssal?

Figyelt kérdés
Nem tudom. A párom nagyon szeretné, hogy menjek velük ( én 18/L ő 23/F) de én nem érzem azt, hogy olyan jóban lennénk, hogy a szüleivel együtt nyaraljak. Pláne nem akarnak elfogadni tőlem pénzt, dehát ezt így nem lehet, hogy állják az én részemet is. Sőt, anyós kérdezte a páromtól, hogy jó-e az xy időpont viszont tőlem meg nem kérdezte meg tehát rám nem is számítanak, csak a párom erőlködik. Szerinte az én hibám hogy nem vagyok olyan jóban a szüleivel, mert hogy nem vagyok beszédes.

2021. ápr. 20. 15:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%
A 9-es válaszomban az utálatot költői túlzásként írtam, de továbbra sem értem, az a baj, hogy nem nézett rád, amikor kérdezte, hogy jó-e az időpont? Továbbra is úgy érzem, hogy te látsz bele olyan dolgokat ebbe a helyzetbe, amik nincsenek ott. Ha nem mehetnél, vagy nem hívtak volna meg, akkor jó érzésű ember nem előtted kérdez rá az időpontra, de számomra a viselkedésed elutasító a párod anyukája iránt. Kerek-perec mondd meg a barátodnak, hogy tisztázza a helyzetet a szüleivel, vagy mondj valami olyat a szüleinek, hogy majd amíg ők nyaralnak, te xy dolgot tervezel otthon csinálni, és ha tényleg szeretnék, hogy menj, akkor majd értetlenkednek, hogy de hát úgy volt, hogy velük mész nyaralni, nem? És akkor megbeszélhetitek a részleteket.
2021. ápr. 21. 18:27
 22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es és 21-es! 50 centire ültem a paromtol amikor anyos megkerdezte tőle hogy NEKI jo-e az idopont es nem NEKÜNK.
2021. ápr. 21. 18:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja igy mas, igy en se mennék!( 16os voltam).
2021. ápr. 21. 23:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem is értem a pasid 23 évesen, miert ilyen bugyuta.

Egyertelmű, hogy te nem lettél megszólítva, meghívva.

Ez csak az ő fantáziájában létezik.

Mivel láthatóan túl hülye, hogy ezt megértse, ezért kamuzz valamit az anyagi részéről és kész.

2021. ápr. 25. 10:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!