Nyaralás anyóssal,apóssal?
"Szerinte az én hibám hogy nem vagyok olyan jóban a szüleivel"
Akkor ne tedd tönkre a nyaralásukat a jelenléteddel.
Főleg ha azt várod el 18 évesen, hogy majd a szülők alkalmazkodnak tehozzád.
Hát ezt tényleg neked kell tudnod, egy próbát tehetsz.
Exem édesanyjával, apukájával, testvérével nagyon jóban voltam, velük többször volt közös hétvégézés, "mininyaralás". Ennyit arról, hogy minden nő utálja a barátja, férje édesanyját.
Mostani anyósommal viszont nem. Eleinte terveztem, hogy jó lenne, mert én saját anyámmal nagyon jól el tudok lenni, mivel hasonlóak vagyunk és jól kezeli azt hogy magamnak való, elvonulós vagyok.
Anyósom viszont nem érti. Nem tudja értelmezni, ha valaki introvertált. Sógornő hasonló volt hozzám, ő mindennek le lett hordva, sunyi, miért vonul el.
Én próbálok alkalmazkodni, ha látogatunk, de anyósom nagyon nem tudom hogyan fogalmazzak kényelmetlen érzésem van és be vagyok feszülve a jelenlétében.
Mindig figyeli mennyit eszik a másik, mit vesz fel, mindenre tesz valami megjegyzést, méricskéli a másik nő súlyát, alkatát. Eléggé erőszakos is, amikor vendégségben voltak itt nálunk, meg anyum is, akkor 2 napon keresztül csak ő beszélt. Tehát nem lehet mellette megszólalni, saját történetet végképp nem lehet mondani. tök szar érzés volt látni a szüleimet, hogy szóhoz sem jutnak mert anyós valamelyik szomszédjáról harsogott egy teljesen érdektelen történetet.
A másik, hogy nem érdekli nagyon semmi a főzésen és pár dolgon kívül.
Tehát ha mondjuk mi elvinnénk Olaszországba, pár városba, őt nem érdekelné nagyon semmi, max tengerpart. Férjem és én is meg nagyon sétálósak vagyunk, város, múzeum, hegyek stb stb.
Egyszerűen nem illünk össze emberileg, ez van.
De ez csak a saját dolgom, neked teljesen más még. Lehet a helyedben elmennék, de nagyon ügyelnék mindenre...
9-es, hol írta, hogy "élből utálja őket"?
Az, hogy nem érzi azt, hogy olyan jóban lennének, még messze nem jelent utálatot.
Nekem nem teljesen vilagos hogy rz ki lett mondva a szulok reszerol hogy mehetsz?
Amugy engem is hivtak anyosek( tenyleg anyos) , parom mondta hogy szivesen latnak. Szoval nem csak a parom talalta ki. Semmi akadalyat nem lattam. Nem volt konfliktus de puszipajtasok sem voltunk akkor. De elvoltunk, jol ereztuk magunkat.
Szerinte az én hibám hogy nem vagyok olyan jóban a szüleivel, mert hogy nem vagyok beszédes. - ez azért elég sokat elmond a párod személyiségéről azért.
Exem! szerint is én voltam a hibás, amiért az idióta haverjai meg az anyja nem csíptek. Érdekes, a párom barátainak és szüleinek nincs problémája azzal, hogy csendesebb vagyok, mert nekik az számít, hogy a barátom boldog mellettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!