Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek jogosan haragszom...

Szerintetek jogosan haragszom a sogoraimra, mert egyaltalan nem keresnek bennünket miota megszületett a gyermekünk?

Figyelt kérdés
2 sogorom van, mindketten felnöttek. Gyerek meg nincs naluk, igy megertem h "mas vilag" vagyunk szamukra es nem feltetlenül akarnak minden hetvegen egy 1,5 eves gyerekkel programokat csinalni. Viszont az, hogy 1,5 ev alatt sosem kerestek, egy apro jatekot sem adtak meg es utoljara latogatoba akartunk menni sogoromhoz, aki megkerte a ferjemet h egyedül menjen, na ez elegge kiabranditott ismet! Hozzateszem mindket sogor 15 percre lakik tölünk es ahogy irtam az erdeklödes nulla. Utoljara talan a kicsi szülinapjan voltak itt, az egyik el sem jött. A ferjemre haragszom leginkabb, mert mikor beszelnek v összefutnak ugy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne es nem tette szova soha. Nemsokara megint lesz szülinap, egyaltalan nincs kedvem partyt szervezni es meghivni öket! Szerintetek en fujom fel a dolgot?

2021. jan. 23. 06:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
69%
Azért de durva, hogy a beteg anyukádhoz is vitte volna, micsoda pofátlanság. Én biztos nem vigyáznék rá, magának szülje, ne nekem. Oldja meg a felügyeletét. Sokuknál észrevettem, hogy átmennek egy olyan felfogásba, hogy nekik minden jár. Ha meg valaki ellent mer mondani, megy a szitkozódás, sértődés. Nagyon nem bírom őket. Kisgyerekes anyukák ilyenek. Szomszédomnak is van kettő, ha én a liftben állok a kutyámmal (kutyám sem szereti a kölyköket és fél tőlük), és a csaj is tudja hogy a kutyám fél a gyerekeitől, de tolja be a kölyköt a liftbe..... Meg egyszer vártam a liftre, nem vettem észre hogy jönnek a hátam mögött. Kinyílt a liftajtó, bevágódtak, és elhúztak a lifttel. Azóta kerülöm őket mert olyat mondanék.... 49# voltam.
2021. jan. 25. 16:06
 52/57 anonim ***** válasza:
84%

51! Én ismerek szerencsére olyanokat, akik normálisak. Csak sajnos nem ez a jellemző. Nem mindenki gondolja azt, hogy letette élete fő művét mert szaporodóképes volt és érte van a világ. Az, hogy a családba bekerült egy ilyen az sajna nagy pech mindenkinek.

Én azt nem szoktam érteni, amikor anyuka tolja a babakocsit az úton, átszellemült fejjel, mintha épp Tibetben meditálna valahol, a másik kezében a telefon amire mosolyog és megy mint a tank. Az, hogy ki jön szembe, lelép-e az útra nem számít, ő babakocsival van. Ha félreállsz annyit nem képes odaböfögni, hogy "kösz", ha nem állsz félre pofákat vág, mert az neki jár.

2021. jan. 25. 16:23
 53/57 anonim ***** válasza:
19%
De nagyon egyetértetek. Aztán mégis ezeknek az idiótáknak a gyerekei fogják a seggeteket törölni az öregotthonban, meg utat felújítani stb. De legyetek magatokkal rendkívül elégedettek azért, hogy egy kicsit nem vagytok képesek egy gyerek társaságát elviselni...
2021. jan. 26. 10:48
 54/57 anonim ***** válasza:
70%

Ahaaa! Akkor te azért szaporodsz, hogy legyen aki kitörli mások seggét vagy utat építsen. Értem. :D

Azt hittem az ember alapvetően azért vállal gyereket, mert szeretne családot. Te meg azért, hogy megszüld a jövő generáció seggtörlőjét és legyen aki eltart öregkorodra.

2021. jan. 26. 10:56
 55/57 anonim ***** válasza:
24%
Én a mai kölyköktől már annak örülök, ha tízig el tudnak számolni. A nyugdíjamnak búcsút mondtam, de nem miattuk, hanem mire én nyugdíjra kerülök, összeomlik a nyugdíjrendszer. Ezért gürizek most, hogy ne parizert és száraz kenyeret kelljen ennem nyanya koromra. Pláne nem számítok más segítségére. A földi pályafutásomat meg befejezem mielőtt olyan állapotba kerülnék, hogy más mossa a seggem meg a xart alólam ezt megfogadtam magamnak. Senki terhére nem akarnék lenni.
2021. jan. 26. 11:00
 56/57 anonim ***** válasza:
74%

Hejj de szép is, mikor valaki ilyen nyíltan bevallja, hogy ő biza azért szült, hogy legyen majd a jövőben, aki törölgeti a seggét és pesztrálja időskorában....:) Milyen szép is ez a gyerekvállalás.

Én speciel rendkívül elégedett is vagyok magammal és az életemmel, amit úgy élek, ahogy nekem és a férjemnek megfelel és nem úgy, ahogy más elvárná.

Egyébként köszi, hogy megszülöd nekünk a jövő seggtörlő generációját, mi azért már évek óta tesszük a párnánk alá havi x tízezret nyugdíjas korunkra, abban ugyanis egy percig sem bízunk, hogy mire mi odakerülünk lesz még egyáltalán nyugdíj.

2021. jan. 26. 11:11
 57/57 anonim ***** válasza:
65%
56#, nem tudom hány éves vagy, de én 33 leszek nyáron, nekem már bőven nem lesz nyugdíjam, ezért rakok félre én is már. 55# voltam.
2021. jan. 26. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!