Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek jogosan haragszom...

Szerintetek jogosan haragszom a sogoraimra, mert egyaltalan nem keresnek bennünket miota megszületett a gyermekünk?

Figyelt kérdés
2 sogorom van, mindketten felnöttek. Gyerek meg nincs naluk, igy megertem h "mas vilag" vagyunk szamukra es nem feltetlenül akarnak minden hetvegen egy 1,5 eves gyerekkel programokat csinalni. Viszont az, hogy 1,5 ev alatt sosem kerestek, egy apro jatekot sem adtak meg es utoljara latogatoba akartunk menni sogoromhoz, aki megkerte a ferjemet h egyedül menjen, na ez elegge kiabranditott ismet! Hozzateszem mindket sogor 15 percre lakik tölünk es ahogy irtam az erdeklödes nulla. Utoljara talan a kicsi szülinapjan voltak itt, az egyik el sem jött. A ferjemre haragszom leginkabb, mert mikor beszelnek v összefutnak ugy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne es nem tette szova soha. Nemsokara megint lesz szülinap, egyaltalan nincs kedvem partyt szervezni es meghivni öket! Szerintetek en fujom fel a dolgot?

2021. jan. 23. 06:32
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
74%
Igen, felfújod. Tiszteletben kell tartani mások akaratát.
2021. jan. 23. 06:37
 2/57 anonim ***** válasza:
76%
Felejtsd el őket teljes mértékben, koncentrálj a gyerekre. Ha a sérelmeidet dédelgeted (biztos sokszor eszedbe jut), attól csak feszült leszel.
2021. jan. 23. 06:47
 3/57 anonim ***** válasza:
84%

Nem mindenkit érdekel egy kisgyerek. Az, hogy a két sógorod felnőtt semmit sem jelent. Lehet két 20 éves srác, akiknek a buli a lényeg, vagy negyven feletti agglegény, akit mégannyira sem érdekel egy másfél éves.

Attól a férjednek még testvérei és lehet köztük jó kapcsolat.

2021. jan. 23. 06:57
 4/57 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as. Persze ezzel tisztaban vagyok, teljesen mas ritmusban elnek mint mi. Sot azt is megertem h idegesito lehet egy kisgyerek annak akinek nincs. Viszont neha erot vehetnenek magukon, megiscsak nagybacsik! Vagy tegyek en is ugy, mintha ez nem zavarna?
2021. jan. 23. 07:10
 5/57 anonim ***** válasza:
72%
Igen te fujod fel. Azonkívül biztos elhallgatsz valamit. Nem ok nélkül lett ilyen a kapcsolatotok. 100%
2021. jan. 23. 07:11
 6/57 anonim ***** válasza:
82%
Na és akkor mi van, ha nagybácsik? Ez nem egy választott kapcsolat, gondolom nem kértetek ki se a véleményüket, se az engedélyüket a gyerekvállalás előtt?
2021. jan. 23. 07:12
 7/57 anonim ***** válasza:
66%
Én is nagybácsi vagyok, sose mentem el a tesómékhoz csak azért, hogy megnézzem a gyerekeket, pedig az egyiknek még a keresztapja is vagyok. A szülinapjukat se tudom. Attól még szeretem őket!
2021. jan. 23. 07:33
 8/57 anonim ***** válasza:
17%
A sógoraid neveletlenek és bunkók, nem ismerik az illemet. Erről nem te tehetsz, de ellene sem tudsz mit tenni. A legjobb amit csinálhatsz, hogy nem foglalkozol velük és nem idegesíted magad a viselkedésükön. Haragot tartani meg tök felesleges emiatt. Nyilván nem érdekled őket, meg a gyerek se, tehát a haragtartás is egyoldalú lesz. Csak a saját energiádat pazarolod ezzel.
2021. jan. 23. 07:57
 9/57 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nincs tesóm, a férjemnek sem így a sógorság, sógornőség kimarad, de az a helyzet, hogy nekem barátság szakadt meg gyerek születés után, mert annyira más világos lettek és nem is csípem a gyerekeket. 20 éves voltam, kit érdekelt ez?

Engedd el a pasik még inkább ilyenek. A gyerek mindig az anyjának a legfontosabb. Nekem is csak a sajátjaim azok.

2021. jan. 23. 08:01
 10/57 anonim ***** válasza:
82%

Nem lehet rájuk erőszakolni ha ezt akarod akkor az lesz a vége, hogy még a férjeddel sem akarnak beszélni majd.

El kell fogadni nem mindenkinek egy gyerek a világ közepe, van akit idegesit és zavar. És biztosan őket is, ezért nem mennek vagy hívnak gyerekkel. Az egyetlen amit tehetsz h te is leszarod őket.... foglalkozz olyanokkal akiket érdekelsz és érdekel a gyerek.

2021. jan. 23. 08:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!